pondělí 28. ledna 2019

Krbová mřížka s žaluzií

Krbová mřížka pro rozvody teplovzdušného vytápění od . Bíle lakovaná krbová mřížka s uzavíratelnou žaluzií Haco 170x4mm. To jsou krbové mřížky od Krbylevne. Podle užití je možné volit mřížky bez nebo s klapkou. Ovládání žaluzie je ruční a je umístěno na rámu mřížky.


Krbová mřížka s žaluzií

Příklad provedení objednávky. Krbové mřížky i ventily jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a budou Vám sloužit dlouhé roky. Ventilační mřížka krbová série MK vybavena nastavitelnou žaluzií je mřížka určena pro zakončení ventilačního vedení rozvádějící teplo od krbových vložek. Krbová ventilační mřížka s uzavíratelnou žaluzií série MK - typ MKje mřížka určena pro zakončení ventilačního vedení rozvádějící teplo od krbových vložek.


Hloubka mřížky : cm. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Distributor pro ČR a SR, HS Flamingo s. Rozměr montážního rámečku, 2x 2mm. Vnější rozměr mřížky , 2x 2mm. Bílá krbová větrací mřížka s žaluzií na uzavírání, vnější rozměr 1x 4mm, rozměr zazdívacího rámečku 1x 4mm. Rádi bychom Vás upozornili že dostupnost krbových mřížek od výrobce Kratki se může lišit dle aktuální poptávky na trhu.


Krbová mřížka s žaluzií

V případě základních barev v. Kvalitní krbová mřížka. Kovová s nástřikem RAL. Kompletní specifikace.


Vyrobeny jsou z kovu a nabízeny jsou zároveň ve verzi s nastavitelnou žaluzií. MKse žaluzií v bílé barvě rozměr otvoru : 3x 1mmrozměr předního rámečku : 4x 2mmhloubka mmmateriál : kov. HS FLAMINGO krbová mřížka 194x345mm, s žaluzií , černá. Ocelové s montážním rámečkem, . DOPRODEJ - poslední ks.


Krbová mřížka s žaluzií

Průtok teplého vzduchu lze regulovat pomocí otočných žaluzií. Instalace do čtyřhranných rozvodů . Tato větrací,k plastová mřížka se hodí na WC, do koupelny, kuchyně, skladu, garáží atd. Mřížka s pevnou žaluzií.


Je vyrobena z ABS plastu (drží si stálost barvy i na sluníčku). Vzduchotechnika a krbové mřížky. Otevírání a zavírání žaluzií se provádí kuličkovým řetízkem.


Doplňkový zdroj(e) energie: krbová kamnavobytnémístnosti Vytápěcí systém:. Praktické, stylové, odolné a funkční ukončení větracích a odvětrávacích systémů?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky