čtvrtek 15. února 2018

Střešní latě

Střešní latě

Hoblované latě Sušené dvoustranně či čtyřstranně . Kdy vám stačí střešní latě 30xa kdy je lepší použít 40x60? Touto dopravou je možné společně se střešními . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů střešní latě. Střešní latě - ceník platný od . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití. Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu latí.


Přemýšlíte, kde pořídit latě na střechu? U nás v PRO-DOMA vám s vaší poptávkou na střešní latě rádi pomůžeme. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Stavební řezivo se vyrábí ze smrku, jedle, borovice. Díky svým přednostem jsou naše střešní latě oblíbeným materiálem pro stavby i rekonstrukce střech všech velikostí. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zajistíme dopravu nebo zdarma dovezeme na naše prodejny po ČR.


Ceníková cena 1Kč. Po dohodě lze na zakázku . Běžná cena, Více informací v tabulce variant. Ušetříte, až Kč (– ). Latě mají profil hranolku a měly by být nařezány z kvalitního dřeva. Stavebniny MPL Trading vám nabízí stavební střešní latě za výhodné ceny.


Dodává se jako paralelně omítané nebo prismované. Pro truhláře a živnostníky máme . Pro stavební a tesařské firmy vedeme stálý sortiment střešních latí a stavebních prken. Rozměr, Délka, Kvalita. Zavedli jsme do prodeje střešní latě smrkové a jedlové impregnované Lignofixem.


Střešní latě

V nabídce máme střešní latě o . Neopracovaná střešní lať Sse skvěle hodí pro střešní vestavby a interiérové stavební úpravy, výrobu nosných konstrukcí, dělicích stěn a regálů a dřevěné . Impregnací je dřevo . Kč (bez DPH) Kč (s DPH). Klikněte pro zvětšení DOPORUČUJEME. Přidat na seznam oblíbených.


Prodej střešních latí Brno – nabízíme střešní latě ze smrkového dřeva v různých rozměrech a délkách. Naše střešní latě jsou ze zdravého a silného dřeva, které . Uvedené ceny jsou bez DPH. Mají větší průřez, tloušťku, pevnost.


Střešní latě

Kč Bez DPH: 1Kč. Lať střešní x 40mm .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky