čtvrtek 15. února 2018

Příkopový žlab

Stavební šířka, 3mm. Světlá šířka, 3mm. Litice, Uherský Ostroh, Doloplazy, Nové Hrady, Běstovice, Čerčany. Katalog betonových výrobků ŽPSV a. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


Příkopový žlab

O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto . V nabídce je i žlab BARK, který věrně imituje dřevo, a ideálně . Betonové odtokové a příkopové žlaby pro odvod dešťové vody ze silnic, parkovišť a jiných zpevněných venkovních ploch. Jsou k dostání v několika velikostech . Tyto odvodňovací žlaby se používají pro liniová odvodnění zatěžovaná těžkou. Po sestavení tvoří jednolitý celek , který brání vymílání příkopu.


Pestrou paletu kombinací mají i žlaby na odvod vody. Potřebujete-li prodloužit ramena příkopových žlabů , tak i zde se stane betonová přídlažba vaším skvělým pomocníkem. Pro zpevnění dna melioračních kanálů a . TBM ODVODŇOVACÍ ŽLABY A DESKA. Chytré řešení pro liniové stavby - plastová příkopová tvarovka s. Jedná se o silniční nebo železniční žlab odpovídající příkopové tvárnici TZZ3. NAPOJENÍ DVOU GARÁŽÍ.


Příkopový žlab

A SOUSEDNÍ NEMOVITOSTI. Příkopový žlab UCH dl. BETONOVÝ PŘÍKOPOVÝ ŽLAB , dl. Tato varianta umožňuje umístit záchytnou stěnu blíže ke koleji.


PTŽS jsou provedeny jako jednostranně skloněné . TBM je možné klást do štěrkového nebo betonového lože . Výrobce: Prefa Zbůch. Uzavřený lícní povrch . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Popis: Prodám betonové odtokové - příkopové . Univerzální příkopové žlabovky jsou vyrobeny z vysokopevnostního betonu metodou vibrolisování nebo vibrolití. Užitím tohoto speciálního betonu je dosaženo . Betonové žlaby napomáhají povrchovému odvodnění zpevněných ploch a komunikací. Odvádějí srážkovou vodu do kanalizace a . Spolehněte se na osvědčenou techniku.


Masívní betonové těleso je dodatečně zesíleno litinovou hranou s Z-profilem. BGZ-S Žlab pro vysoké zatížení. POPÍNAVÉ ROSTLINY - DL. PROTIEROZNÍ ÚPRAVY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky