pátek 16. února 2018

Alkapren

Univerzální kaučukové kontaktní lepidlo. Stručná charakteristika. ALKAPREN PLUS kontaktní lepidlo bez toluenu. Lepení savých materiálů s nesavými (např. guma - beton, kůže - guma, umakart - dřevo). Lepení materiálů s nesavým povrchem (např. gumy na gumu, kovy, sklo, apod.) . V sortimentu stavební chemie jsou různá lepidla.


Alkapren

Jedná se o lepidla značek PONAL, SOUDAL, Alkaprén. Alkapren je stejně kvalitní a je mnohem levnější. Před nanášením je potřeba lepidlo dokonale . Jednosložkové rozpouštědlové chloroprenové lepidlo s rychlým zasycháním, nejvyšším obsahem lepivých složek, zvýšenou teplotní odolností a vynikající . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Guma - betón, koža - guma, . Beztoluenové kaučukové kontaktní lepidlo vhodné na lepení savých materiálů s nesavými. Kaučukové beztoluenové kontaktní lepidlo použití: pro lepení savých materiálů s nesavými (např. guma beton, kůže guma, umakart dřevo), na l. Alkaprén ZAL je speciální ředidlo pro lepidla řady Alkaprén.


This item has been hidden. Společnost Silitěs s. Při lepení savých materiálů. Beztoluénové kaučukové kontaktné lepidlo vhodné na lepenie savých materiálov s nesavými. ALKAPRÉN Plus univerzálne lepidlo l. Prezri si u nás alkapren a porovnaj ceny v 10. Foto je pouze ilustrativní.


Alkapren

Images on instagram about alkapren. Zobrazit celý popis . Cena bez DPH, Cena s DPH. Základní cena: 8Kč bez . Kontaktní chloroprénové rozpouštědlové lepidlo.


Určeno na lepení nesavých materiálů se savými např. Dostupnost, Ve skladu. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky