úterý 20. února 2018

Citroen ceník

Citroen ceník

Katalogy a ceníky CITROËN. CGrand Spacetourer. Ceníky ve formátu PDF. Aktuální ceník modelů . Oslavte s námi 1let značky.


Citroen ceník

Akční ceník s platností od 1. Uvedené doporučené akční ceny se . Veškeré ceny, údaje. Jsme největší autorizovaný servis CITROËN v PRAZE. Vyzkoušejte jej při nezávazné. Novi CITROËN BERLINGO.


Nový svět, nové myšlenky! Stiahnite si cenníky a dokumentácie jednotlivých modelov. Cenníky a dokumentácia. Potřebujete zjistit cenu vozu nebo náhradního dílu?


Máme pro vás několik tipů, jak na to: a) zastavte se osobně v . V první části najdete ceník pro podlahy do dodávky pro modely . Sdílet článek mezi přátele. Nejnovější, Nejstarší. PureTech 1SS MANnebo EAT6. Bohatá standardní výbava FEEL a. Součástí manuálu byl ceník základních poplatků za opravy a náhradní díly.


Alle Preise sind unverbindliche Preisempfehlungen der CITROËN DEUTSCHLAND GmbH zuzüglich Überführungskosten bis zum . SPECIÁLNÍ EDICE CELLE. STYLOVÝ A MĚSTSKÝ VŮZ. Proplach automatické převodovky.


Výměna oleje v automatické převodovce. Navštivte pobočky v Č. Budějovicích a Táboře. CENY JSOU UVEDENY VČETNĚ DPH. Homologované autofólie na vozy značky CITROEN.


V ceníku najdeme také možnost dokoupit sklopné opěradlo na sedadle . C C C DS Xsara Picasso. Berlingo, C C C CPicasso, C CPicasso. Kontrola podvozku na heveru, 6Kč. Zátěžový test baterie včetně protokolu, 2Kč. Orientační ceník výměny oleje v automatické převodovce . Diagnostika (Diagbox,PSA-COM,FI-COM):.


Prodej modelové řady osobních a užitkových vozidel CITROËN včetně účelových přestaveb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky