čtvrtek 1. února 2018

Nůž na izolaci

Nůž na izolaci

Nůž na řezání minerální vlny a polystyrenu. Délka oboustranného ostří 2mm, tloušťka ostří mm. Isover nůž na řezání izolace. Odizolovací nůž na kabely elektrikářský FESTA - pro odizolování všech běžných kulatých kabelů o pr. Tento nůž na řezání izolací z izolačních materiálů jako je polystyren a minerální vata je nepostradatelný při realizaci zateplení šikmých střech, stropů, příček, . Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce.


Nůž pro řezání minerální vaty s dvojí hrubostí ostří. Hledáte nůž na izolace ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Produkty na ALLMOBILE patří k nejlevnějším. Popis: KNAUF INSULATION Nůž na . Nůž se speciálním tvarem čepele, která umožňuje přesné a snadné řezání minerální izolace. Je nepostradatelný při realizaci zateplení . Kč s DPH ( ) naše cena bez DPH: 1Kč. Dostupnost, Skladem - ihned k odeslání.


Elektrický tavný nůž na řezání polystyrenu a styroporu 15cm 150W. Ruční elektrická řezačka s čepelí o délce 15cm je profesionální nástroj pro řezání . Nůž s oboustranným vlnitým ostřím, díky kterému je oboustranně použitelný. Oboustranná ergonomicky tvarovaná dřevěná . Jedná se o speciálně upravený nůž s oboustranným ostřím pro řezání minerálních izolací s dostatečnou délkou. Ořezávač izolací - mm. Kleště na izolace 2vSilverline.


Nůž na izolaci

Pro čisté a přesné nařezání rohoží a rolí Termo-konopí doporučujeme profesionální nářadí. Ruční nůž s vlnitým zabroušením pro řezání konopné izolace. Obrázek, Položka, Kat. NŮŽ NA IZOLACI TRIUSO 280mm nerez, DM28 ks, 24Kč, Poptat . V rámci naší značky PRO-DOMA vám nabízíme materiál tepelné izolace.


Stejná kvalita jako u známějších značek, ale za výhodnější ceny. Detailní popis produktu. ELEKTRIKÁŘSKÝ NŮŽ IZOLOVANÝ JONNESWAY. Profesionální nůž pro práci a odstraňování elektrické izolace. Cena dopravy individuálně na . Speciální nůž pro odizolovávání vodičů, otáčecí nůž pro kruhové a podélné řezy kabelů o průměro 8-mm, nastavitelný držák kabelů se automaticky . Unsubscribe from wolfcraft?


Rozměr role ‎: ‎x 1m DÁREK ZDARMA ‎: ‎oboustranný nůž na vatu 28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky