pondělí 29. srpna 2016

Tepfaktor ceník

Kdo by neznal legendární francouzskou pevnost Boyard. Pauzička u baru ve stylu na pláži byla taky super. Iveta, Před měsíci.


Tepfaktor ceník

Tento koncept a druh zábavy je v České . TEPfactor je projekt sportovně zábavního centra v Praze. Připravili jsme pro Vás jedinečnou zábavu! Vás jednadvacet úkolů, kde v týmu dvou až pěti . U nás se dobře pobavíte, uvolníte a sehrajete v týmu.


Nemusíte se bát pavouků, . Dobrodružství, zábavu, týmovou hru, relax, občerstvení. Doporučený věk: od let. Herní svět: neuvedeno. Počet hráčů ‎: ‎- TEPFaktor - bazar - Bazoš. Přišli jsme, viděli jsme a zvítězili jsme.


Rozluštěte tajenku jako první. Hra na motivy známe . Téma pirátů z Karibiku nadchne děti i dospělé, . Ceník pro školy a mládežnické organizace. Kategorie: Zábavní atrakce ( TA ). Diese Seite übersetzen 22. V centru TEP faktor vás čekají dvě hodiny plné zábavy a úkolů, které. Pokud vás hra chytne, můžete si doplatit další hodiny dle ceníku.


Místo srazu: Tepfactor Chotilsko,. Podívejte se na aktuální ceník. TEPfaktoru bude probíhat ve dvou kolech. Balík domén quickgame na prodej. Set of quickgame domains for sale.


V Tepfaktoru vás čeká spousta úkolů - logických, kreativních i vědomostních. Originální česká párty hra na motivy oblíbené teambuildingové aktivity. Procházejte místnosti Tep Faktoru a spolupracujte při řešení rozličných úkolů.


Jedná se o jedinečnou týmovou zábavu, kde. Ti nejodvážnější se pak mohou pustit i do dalšího adrenalinového programu ve stylu pevnosti Boyard s názvem Tepfactor. Přichystány jsou pravidelné lekce . Veškeré další slevy, vouchery za atd.


Jezdí s námi firmy jako Stros, sedlčanská mlékárna, Tepfaktor , High Jump. Informace o cenách Vám ochotně sdělíme na našich tel. Tepfaktor Chotilsko - Nabízí jedinečnou zábavu, dobrodružství, tajemno, zdolávání překážek a luštění šifer.


Lanový Park Slapy - Je postaven v kaňonu . Za tuto dobu si oblíbenu týmovou hru vyzkoušely již desítky tisíc . Cena dle ceníku na hodiny hry stojí 9Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky