pondělí 22. srpna 2016

Šusťákovina metráž

Šusťákovina metráž

KENT, látka metráž , impregnovaná látka, bundy, tepláky, sportovní oděvy. KENT se zátěrem temně modrá. Látka s potiskem šusťákovina.


Šusťákovina metráž

Prodej látek na patchwork, bavlněná metráž , dekorační látky, galanterie, výztuhy, úplety, teplákoviny Kategorie Šusťákovina. Hledáte šusťákovina ? Jemná šusťákovina s potiskem má šíři 1cm. Je vhodná na bundy, kalh.


Metráž - šusťákovina. Hladká červená šusťákovina 4- Kč. Cena: 1Kč (EUR). Neexistují žádné produkty vyhovující výběru. Směsové plátno BOND vojenská maskáčovina zelená, š. Popis: nová látka šusťákovina červená šíře 90m, délka 1m cena kč, . Velký letní výprodej.


Ceny jsou uvedeny již po slevě. Pokud u metráže sleva uvedena není . Doprodej skladových zásob látek - šusťákovina vhodná na bundy, kalhoty, overaly, fusaky. Kent - nepromokavá látka - sytě růžový.


E-shop metrový textil, látky, metráž. It is also great for creating home . Jednobarevný šusťák se zátěrem v metráži - jednobarevný. Nepremokavý ortalion je ľahká látka s dvojitým mliečnym povlakom, vďaka čomu má vodeodolné vlastnosti.


Softshell metráž  vhodné na outdoorové oblečení jako je bunda, vesta, kalhoty. Extrémně lehká a nepromokavá šusťákovina známá také jako ortalion. Prodám - metráž nepromokavá šusťákovina , lokalita Ostrava.


Kvalitní nepromokavý-,prodyšný šusťákový materiál, šusťákovina. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Dostupnosť: skladom v SR . TEXTIL - metráž šusťákovina PA 2. Odolný proti profouknutí, rychleschnoucí.


Šusťákovina metráž

Vše pro kreativní tvoření, korálky a bižuterní komponenty, textilní galanterie, metráž látek. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte . Výhodně jsme nakoupily třeba utěrky v metráži se zajímavým potiskem, místy jen. Já měla kabát z novinky – mačkané šusťákoviny , také černý, s vatelínem a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky