úterý 2. srpna 2016

Dřevěné zatloukadlo

Všechny dřevěné hračky značky small foot . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Každým zásahem stoupá nálada. Zasuňte figurky do barevně odpovídajícího otvoru, uhoďte do páky dřevěnou paličkou (1x x cm) a figurky vyletí do.


Dřevěné zatloukadlo

Tato jednoduchá hra, kdy děti musejí zatloukat jednotlivé . Zatloukačka je opravdu správná hračka! Gumová ložiska v otvorech drží kolíky, aby při klepnutí nepropadly, a tak se radost z klepání násobí. Od let výrobce: německá firma Legler zaměřená.


Dřevěná zatloukávací hra. Toto zatloukadlo potřebují nejen fanoušci sov. S hračkami Legler nepřichází jen hodiny zábavy. Provází je především rozvoj motorických a poznávacích dovedností vašich ratolestí.


Navíc podporují dětskou. Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další . Zde si děti mohou vyzkoušet zacházení s kladivem. Sestava se skládá z šesti kolíků v pastelových barvách, dřevěné lavice a kladívka. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Nakupujte výhodně s eMimino.


Všetky informácie o produkte Legler, Dětské dřevěné zatloukadlo , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Legler, Dětské dřevěné . Hračka rozvíjí dětskou motoriku a koordinaci pohybů. Rozměry: cca 18x9xcm. Horní Sekyřany, Heřmanova Huť16. Dětské hračky rodiče stejně kupují i tak trochu pro sebe.


Barevná zatloukávací hra z masívního dřeva a překližky. Všetečné ptáky se na jedné straně zatloukají a na druhé už zase vykukují. Internetový obchod nabízí dřevěné , didaktické a motorické hračky, doplňky dětského pokoje, dráhy,.


Prodám pěkné dřevěné zatloukadlo. Děti - drevene zatloukadlo bazar. Pro nepotrebnost prodam detske drevene zatloukadlo. První dřevěná hračka pro malé pomocníky v dílně. Chrastítka a hrkátka, dřevěnou dekoraci do pokojíčků, tahací hračky na kolečkách, dřevěné kostky, zatloukadla , obrázkové kubusy, dřevěné navlékací a. Hračka je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva a jsou na ní použity zdravotně.


Dřevěné zatloukadlo

Osm barevných válečků je možné kladívkem zatlouct do podložky a opět vyndat. Rozvoj: Úchop, sluchová cvičení, barvy. Velmi oblíbená hračka pro kluky i holky.


Drevená dráha s vláčikom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky