úterý 9. srpna 2016

Hostagrund

Hostagrund

Samozákladující multifunkční syntetická barva. Určen pro zhotovení jednovrstvých venkovních nátěrů ocelových . Multifunkční základní i vrchní antikorozní pololesklá barva. Jednovrstvá pololesklá barva spojující vlastnosti základního antikorozního nátěru, mezivrstvy a . BARVY A LAKY TELURIA. Ceníková cena: 2Kč.


Hostagrund

Vaše cena za ks: 2Kč. Je ideální pro nátěry ocelových . Základný a vrchný syntetický. ANTICORROSIVE SINGLE COAT FOR IRON.


Product composition and characteristic: Dispersion . Vhodná i pro zkorodované povrchy, nestéká při aplikaci v silných vrstvách, . Hostagrund Zinex 2v. HOSTAGRUND kováčska farba na kov HOSTAGRUND kováčska farba na kov je. Farba podkładowa do antykorozyjnego zabezpieczenia podłoża przed wilgocią.


Jednosložková základová impregnační barva vytvrzovaná vzdušnou vlhkostí. Přídomek 2voznačuje barvu jenž slouží jako základní antikorozní podklad i jako. Podkładowa i wierzchnia.


Farba je určená k jednovrstvovým antikoróznym náterom ocele a ľahkých kovov ( vrátane galvanicky pozinkovanej ocele). Farbu je možné použiť aj ako základný . Vlkova - nátěry balkonů HOSTAGRUND. Rozsáhlá zakázka pro tehdy nového zákazníka.


Hostagrund

Je určena k základním . Pro aplikaci štětcem a bezvzduchovým stříkáním barvu neřeďte, lehce promíchejte obsah. Order birthday gift baskets . Tak špatnou bilanci v první polovině roku, kdy začínají sezónní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky