čtvrtek 11. srpna 2016

Belinka toplasur

Belinka toplasur

Belinka - vse za les. Lasur ist eine Holzbeize, die Holz vor der Witterung schützt und ihm gleichzeitig eine dekorative, farbige Oberfläche verleiht und seine . Toplasur UV Plus ist eine hochwertige Holzbeize ideal für den Schutz von Holz, das den härtesten Wetterbedingungen ausgesetzt ist. Je hustší, vytváří plnější nátěr, obsahuje UV filtry, proto je zvláště . BELINKA TOPLASUR MIX. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Belinka toplasur

Farebná hrubovrstvá lazúra na ochranu dreva vystaveného náročným poveternostným vplyvom. Vhodná na stavebné drevo, hlavne na . Lazurový nátěr pro tlusté nátěry, který má všechny kvality klasických lazur. Neviem ohodnotiť produkt nakoľko mi mal byť v piatok v čase medzi 11 . Je natoľko dokonalý, že znamená. Zvlášť vhodný na okná a dvere. Konečný vzhľad povrchu je lesklý.


Obyčejné bezbarvé lazury dřevo hůře . Drevu dodá ochranu pred . Dlhodobá ochrana dreva. Použitie: Toplasur je hrubovrstvá lazúra, ktorá je zvlášť vhodná na ochranu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky