úterý 12. dubna 2016

Těsnící pás úžlabí

Těsnící pásy úžlabí polyuretan, Těsnící pás úžlabí polyuretanový. Určen pro utěsnění krytiny v místě úžlabí. Samolepící, antracit a červený, výška mm, délka m. Distribuce a prodej stavebního příslušenství: střešní krytiny pro všechny druhy střech, solární systémy, zateplení budov a hydroizolace. Materiál: polyuretan.


Slouží k utěsnění detailu pod hřebenem mezi hřebenovou latí a pásem úžlabí. Foto pro Těsnící klín úžlabí PU, brmm x 1cm . Tento produkt byl ukončen a nahrazen produktem Těs. Těsnicí pás úžlabí : ochranný prvek z pěnového polyuretanu se samolepicí vrstvou.


Používá se k uzavření mezery mezi taškou a úžlabím. Butyl-kaučukový těsnicí pás úžlabí , samolepící. Pás je určen ke slepování integrované pojistné difúzní hydroizolace na PIR . Klínové těsnění samolepicí pro vyplnění mezer zejména v úžlabí a nároží tam, kde není . Pěnový těsnicí klín úžlabí se dokonalo přizpůsobí tvaru. Garance nejnižší ceny . Samolepicí pás do úžlabí z polyuretanu v červené barvě. Umísťuje se v každém . Polyuretanový těsnící pás se zvýšenou UV stabilitou je tradiční řešení těsnění úžlabí.


Těsnící pás úžlabí

Prodejní cena s DPH: 3Kč. MEDITERRAN těsnící pás úžlabí samolepící se používá k uzavření mezery mezi taškou a pásem úžlabí. Zabraňuje vniknutí velkého množství dešťové vody, . Na stránce produktu 4. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Butylkaučuková samolepící páska s hliníkovou fólií.


Kč Bez DPH: 1Kč. Nejlevnější stavební materiály se specializací na střechy a suchou výstavbu za akční ceny. Střešní krytiny - Úžlabí. Pro množstevní slevy nás kontaktujte poptávkou. Název produktu, B těsnící pás úžlabí.


Těsnící pás úžlabí

Cena bez DPH, 19Kč. Podélné lisované úžlabí. Těsnicí klín utěsňující spojení úžlabí a střešní plochy. Vyroben z polyuretanové . Obsah balení: cena za ks 3Kč s DPH.


Těsnící klín úžlabí slouží jako těsnění pod řezné hrany v místě úžlabí a je ze spodu vybaven samolepící vrstvou pro pohodlnou instalaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky