středa 6. dubna 2016

Styčníková deska

Styčníková deska

Statická styčníková deska s prolisovanými trny, vyrobená z ocelového plechu žárově pozinkovaného jakosti . CO JE TO STYČNÍKOVÁ DESKA S HROTY? Zkratka: K H DESKA 070X168X5 . Styčníková deska s hroty 70x168x5. Dostupnost: Na objednávku. POPIS: pro upevnění jednoduchého spoje používat vždy protilehle montáž se zpravidla provádí ve specializovaných . Použití: pro upevnění jednoduchého spoje.


Desky jsou vyrobeny z . Tloušťka materiálu je pak mm. Jedná se o moderní spojovací prostředek dřevěných. Vhodná na spojování prken a trámů. Pomocí hřebů na desce ji zatloukáme do prken a trámů.


Více informací o produktu. Co je to styčníková deska ? Je to ocelový plech, ve kterém jsou vylisovány . Naším cílem je byt spolehlivým a dlouholetým obchodním partnerem, a proto připravili jsme řádu východ pro nakupující. Popis: Materiál: Ocel S275JR, pevnostní třída 5. Rozměry: 24x60mm, tloušťka plechu 1mm, délka hrotů 10mm.


Styčníková deska

TK- styčníková deska nenosná 24x210x0mm. Základní cena za MJ bez DPH. Výrobce: TESAŘSKÉ KOVÁNÍ. Ocelová styčníková deska s prolisovanými trny, žárově pozinkovaná. Sklade1a více ks.


Kód produktu: 56V81S3. Děrovaná styčníková deska 40x120x0. Představujeme vám jednu z nejdůležitějších částí našich vazníků bois originale a tím jsou styčníkové desky. Velkoobchod s tesařským kováním Adoby nabízí styčníkové desky. DETAIL CENA: Kč . DMX to łączniki do drewna, które spełniają wszystkie wymagania narzucone przez Aprobaty.


Styčníková deska

Znajdziesz tutaj takie wyroby jak: gwoździe, kątowniki, kotwy, . Nenosná styčníková deska HPM TEC. Konstrukční styčníková deska s prolisovanými trny, vyrobená z ocelového pozinkovaného plechu o síle mm. Délka vazníku do 30m, při využití spon do únosnosti. Osová síla ve sponě, tabelováno dle zkoušek.


TK styčníková deska 35x126x5mm. Montáž se zpravidla provádí ve specializovaných firmách, které používají . Používejte vždy protilehle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky