úterý 19. dubna 2016

Cyky 5 x 10

Cyky 5 x 10

Silový kabel 5xmms PVC izolací, typ CYKY 5x10. KABEL CYKY -J 5x( CYKY 5Cx10) - silový kabel pro pevné uložení v otevřeném prostoru ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu a také pod . Kábel pevný CYKY -J 5xpvc čierny na Hagard. Výrobca: Draka Kabely, s. Technické parametry: počet vodičů: průřez vodiče: . Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom . Kabel je odolný proti UV záření a proti šíření . Dom a záhrada - cyky 5xbazár. Vyberajte z inzerátov.


Cyky 5 x 10

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Pro instalaci přímo pod omítku, do bytových jader a pro ukládání do trubek a lišt.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cyky 5x10. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, ČERNÁ, ŠEDÁ, MODRÁ, ŽLUTOZELENÁ KABEL CYKY -J 5xKonstrukce 1. Měděná plná holá jádra 2. Kód produktu, CYKY - J 5X10. Maximální provozní teplota při zkratu. Kategória výrobku: vodiče s izoláciou a plášťom. Použití : Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí . Dům a zahrada - CYKY 5xbazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . PVC insulated and PVC sheathed power and control cable.


APPLICATIONS For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as . Velkoobchod Maloobchod v . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Inštalačný medený kábel CYKY -J 5xpre pevný rozvod elektrickej energie, bez mechanického namáhania. Používa sa ako prívodný kábel rodinných domov a . Typ kábla ‎: ‎CYKY-J Prierez vodičov ‎: ‎mm Kabel CYKY-J 5x- Elektro-trutnov. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Kabel CYKY je nejpoužívanější měděný kabel v elektroinstalaci vůbec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky