středa 13. dubna 2016

Hoblované prkno

Hoblované prkno

Prodáváme KVH hranoly - velkoobchod a maloobchod. Rámové dřevo hoblované. Polic, překládané fasády, pro zedníky na stahování omítky a na veškeré kutilské práce a výrobu. Hoblované hladké prkno 26.


Hoblované prkno

Rozsáhlý výběr hoblovaných prken za příznivé ceny vám nabízí eshop firmy Marušík Holz s. Vyberte si hoblovaná prkna dle vašich představ. Uvedená délka je minimální. Hranolky a latě menších rozměrů vhodné jako podklady pod palubky, konstrukce regálů a polic, na rošty do . Toto zbozí nezasíláme - mozné je pouze vyzvednutí v Havlíčkově Brodě!


Nyní se Vašim představám nekladou žádné meze. S naším hoblovaným dřevem Vám nabízíme ideální podklad pro . Suché hoblované prkno - Kusové. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jedná se zpravidla o vysušené, čtyřstranně hoblované řezivo vhodné pro různé účely použití.


Hoblované prkno

Jedná se o čtyřstranné ohoblovaná, vysušená prkna s mírně sraženými hranami. Smrkové prkno , sušené, čtyřstranně hoblované - Doporučujeme ošetřit impregnací - dlouhodobě nejspolehlivější ochranou proti hnilobě, houbám, hmyzu a . Svitavy, cena 248Kč, od plotovky. Zlín, Ostrožská nová Ves, Tomáš Staša.


Prkna hoblovaná , plotovky Prkna. Tepelně upravené profily SHP lze použít při montáži jako podklady, podpěry a obklady. Hladce hoblované prkna (desky) a hranoly jsou určeny pro výrobu . Content is protected ! Dřevina, Severská Borovice.


Botanický název, Pinus. Povrchová úprava, Bez . Jako hoblovaná prkna na plot, obklady . Stavební program skladujeme . Fasádní obklad - hoblovaná prkna , představuje ohoblování na čtyřech stranách prkna, každý úhel se rovná stupňů. Nic hoblovaného vám není cizí. OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly . Sibiřský modřín HOBLOVANÉ PRKNO.


Jsou čtyřstranně hoblovaná prkna , fošny a hranolky bez pera drážky . Nabízíme i lotová prkna s obloučkem v několika délkách. Sušení zajistíme do délky 6m. Terasové prkna , obkladová palubka, obkladové prkno Rhombus a Blockhaus, lepená. Hladké terasové prkno je čtyřstranně hoblované a má hladké provedení.


Cena za metr bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky