pondělí 18. dubna 2016

Gumový kabel 3x1 5

Pryžový kabel pro šňůrová vedení, pohyblivé přívody spotřebičů a zařízení pro střední . Měděné jádro, jemné, tř. Vnitřní pryžový plášť 6. Vnější chloroprenový plášť . Kabel s gumovým pláštěm, harmonizovaný, laněné Cu jádro 3x,5mm izolace žil z gumové směsi EI vnější černý plášť z gumové směsi EM barevné . Use your local e-shop. At this e-shop we delived goods only on the territory of the our country. We recommend using your local e-shop with: local delivery and . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Napájecí kabel pro bazénová čerpadla - x mm guma, délka metrů.


Přívodní elektrický kabel s gumovou izolací pro bazénová čerpadla, ke kterým . Afbeeldingen (klik op de foto):. Popis: Prodám flexibilní gumový kabel 3xCu . Kč),velmi levně,výprodej,konec . PUR-Leitung H07BQ-F 3x, bis 3xBaustellenkabel , Industriekabel. Jádro třídy:třída. CYKY 3Jx (3Cx ). Gumový kabel H07RN-F 5GCGTG 5cx16mm.


Kabel síťový 3x,5mm vodič drát, izolace PVC, metráž. Pokud stavíte dům, pracujete často na zahradě nebo jezdíte stanovat, jistě dobře znáte okamžiky, kdy je přívod energie daleko a vy potřebujete zapojit . CGLG napětí : 230V průřez : 3x, délka : m . EMOS prodlužovací kabel na bubnu 4zásuvky 50m 3x1. Zátěžový prodlužovací kabel je osazen kvalitním kabelem typu H07RN-F o průřezu vodičů 5mms neoprenovou izoací. Kabel je určen pro celoroční použití ve . V kategórii Káble ohybné gumové nájdete produktov. SY-průřez vodiče: 3× mmvodič:.


Gumový kabel 3x1 5

EMOS Flexo šňůra gumová 3x, mm, 5m černá. CGSG 3x, (H05RR-F). Flexibilní gumový kabel 3xCU, Cena: 4Kč, Lokalita: Most.


Kvalitní prodlužovací gumový kabel na bubnu zásuvky 25m, 3x mm,. Tento těžký gumový vodič se používá u těžkých přístrojů se značným namáháním v suchých a vlhkých m. Dvoužilový plochý vodič s laněným měděným jádrem. Izolace je z bílého PVC a jedna z žil je označena podélným vroubkováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky