čtvrtek 3. prosince 2015

Weber nivelit cena

Technické vlastnosti výrobku weber nivelit - nivelizačná hmota . Samonivelační cementovou podlahovou hmotu weber. Hmota s velmi dobrými . Technologický postup aplikace cementové samonivelační podlahové hmoty od firmy weber. Chystáte se vyrovnávat podlahu?


Weber nivelit cena

Zastavte se pro nivelační hmoty k nám nebo objednejte online. Rádi vám poradíme jaká stěrka na podlahu bude ta . Cena pro vás: 2700. Vaše cena bez DPH: 22Kč.


Jednozložková samonivelizačná podlahová hmota na báze cementu na vnútorné použitie. Jednosložková samonivelační hmota. Papierové vrece kg – od. Weber NIVELIT Samoniv. Původní cena s DPH: 1CZK.


Akční cena Aldabra 4. Prezri si u nás weber nivelit a porovnaj ceny v 10. Podlahová hmota weber. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Fasadni sistem na mineralni volni iz steklenih vlaken - weber.


M635S weber nivelit - talna samorazlivna izravnalna masa . DPH , plus náklady na doručení. Naše cena bez DPH: Kč 3450. DPH je cena dopravy stanovena individuálně dle . Opomba: cene izolacijskega materiala so informativne in kot take niso zavezujoče ! WEBER NIVELIT , kg.


Weber nivelit cena

Dostupnost: Info v obchodu . AKČNÍ CENA PLATÍ POUZE PŘI OBJEDNÁNÍ V E-SHOPU ! Dekorativní omítka - weber. Jedná se o jednosložkovou hmotu, kterou už jen naředíme vodou. Nivelit - samonivelační hmota 2-12mm, . Kč - Kčv obchodech. Další nabídky na Zboží.


Doporučená tloušťka od-do (mm), 5-30. Druh, cement, anhydrit. Společnost přichází na trh s novým výrobkem pod názvem weber.


Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pre Vami zvolenú OBI predajňu. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Pokud chcete kompletní skladbu zateplovacího systému se vším Vám rádi poradíme.


Pro tento druh zboží platí jen tyto níže uvedené dodací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky