pondělí 14. prosince 2015

Sidolux window

Tato řada využívá přísadu NANO CODE, . Ten usnadňuje čištění a zabraňuje vzniku šmouh během mytí. Citronová energie čistých oken v jedné lahvičce! Okna umytá tímto prostředkem zůstanou čistá dvakrát tak déle než při užití jiného produktu. Vďaka nano technológii okná umyté týmto . SIDOLUX WINDOW NANO CODE s vôňou citrónu. Verfügbarkeit Sold out.


Sidolux window

Polární čistota Vašich oken na dosah ruky. Vaše okna zazáří arktickou čistotou a domem se ponese příjemná . Táto rada využíva prísadu NANO. Díky univerzální nano technologii se na vyčištěném povrchu vytvoří vrstva, která zabraňuje . Prostředek na mytí skel, oken, zrcadel a obkladů. After many years of experience in automotive . Slouží k mytí oken, zrcadel, glazur a ostatních skleněných povrchů. Nano Code působí proti usazování nečistot.


Díky nano technologii okna umytá tímto prostředkem zůstanou čistá dvakrát déle, než při užití jiného produktu. Díky NANO-částečkám se na čištěném. Kromě toho, stejně jako jiné . Tekutý čisticí prostředek na okna v rozprašovači.


Sidolux window

Konec se zamženými zrcadly a okny plných otisků a šmouh! Bezpečnostní list (pdf, 1kB). Sidolux window 750ml. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Nabízíme produkty pro úkli čištění, drogerie, hygiena, dávkovače, čistící prostředky, papírové ručníky. Cena bez DPH: €. Identifikátor výrobku. Funkce Anti fog zabraňuje kondenzaci vody .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky