pátek 25. prosince 2015

Jutafol

JUTAFOL NAL 1AP (samozhášivé). Reflexní parozábrana s integrovanopu lepicí páskou. Páska výrazně zrychluje a zjednodušuje montáž. Vyrábí se v čiré barvě. Kostenlose Lieferung für viele . Popis produktu: Fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie parotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií.


Jutafol

Kontaktieren Sie einen Zulieferer oder . Parotesná vrstva výrazne. Výrobky značky: JUTA. Welche Produkte produziert das berühmte Unternehmen? Was sind die technischen . Oboustranně lepící butylkaučuková páska pro vodotěsné spojování fólií.


Určena pro vodotěsné spojení zejména parozábran. Jednotlivé pásy fólie a veškerá délková napojení je nutné slepit. Jutafol N zabraňuje pronikání vodních par z . Použití: Vysoce parotěsná zábrana s reflexním povrchem a vysokou pevností. Naudojama šlaitinių stogų hidroizoliacijai (apsauga nuo vėjo ir vandens), jei klojama virš . Günstig kaufen und gratis inserieren auf willhaben . Touto páskou lze také napojit parozábranu k střešnímu oknu, plastu . JutaFOL N AL 1je čtyřvrstvá, vysoce parotěsná fólie s refexní aluminiovou vrstvou na polyolefínové fólii s výztužnou mřížkou.


Jutafol

JutaFOL N 1zabraňuje pronikání vodních par z vnitřního prostoru objektu do tepelných izolací, lze jej použít v šikmých i plochých střechách nebo ve svislých . Stosowana jest w przypadku . Vhodná k aplikaci na fólii i membránu při . Fólie je určena pro vytvoření . Sklada sa z výstužnej mriežky zo dvoch vrstiev polyetylénové laminonané mikroperforované fólie. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro . Antragsteller: JUTA a. Ausstellungsdatu27. SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Nosnou částí je PE mřížka zajišťující požadovanou pevnost fólie, horní a spodní vrstva polyethylenové fólie.


Podstřešní fólie pro větrané střechy. JFD110ST, x 5 11 144. Strešné fólie a parozábrany.


Jutafol

UMIESTNENIE PAROBRZDY V KONŠTRUKCII STRECHY . Rozměr role: x m = m 2. K fólii nabízíme doplňkový sortiment od . Hodnotenie produktu: 4. Vaše hodnotenie: Doprava zdarma Dodanie do dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky