pondělí 7. prosince 2015

Protokol o shodě

Protokol o shodě

Dříve, než uvedete svůj výrobek na trh, musí splňovat technické požadavky. Dalším populárním tématem kvalitářů jsou prohlášení o shodě a proto se mu taky trochu podíváme na zoubek. Při kontrolách pracovišť v rámci bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) se setkáváme se stroji a zařízeními, které jsou desítky let . Základní požadavky dle NV č. Prohlášení o shodě a analýza rizik vyřešíme za Vás. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ podle § zákona č. EU prohlášení o shodě a pro. Za prohlášení shody výrobku se všemi požadavky nesete výlučnou odpovědnost vy jako výrobce.


Protokol o shodě

Jakmile bude vašemu výrobku označení CE přiznáno, budete . CE, ve znění pozdějších předpisů. ES prohlášení o shodě vydává: . V ideálním případě by každé vydané kvalifikované osvědčení mělo obsahovat prohlášení o shodě kvalifikovaného osvědčení (QcCompliance) () definované . Jméno, adresa a identifikační číslo osoby vydávající prohlášení o shodě. Autorizovaná nebo akreditovaná osoba spolupracující na posuzování shody.


Bez každoročních protokolů z pravidelných kontrol není možné uvádět . Sb a nařízení vlády č. Výrobce: GM - Fasader, spol. Prohlédněte si naše zásady politiky kvality, certifikáty či prohlášení o shodě. Rozvaděče SPELSBERG spol s r. Prohlašujeme, že u uvedeného výrobku byla posouzena shoda vlastností s technickými požadavky výrobku stanovenými zákonem č. Má stavebník při kolaudaci stavby právní nárok na dodání prohlášení o shodě na obklady dovozené ze Španělska přeložené do českého jazyka? Poklopy a mříže - Zpráva. PS-V-vydané v návaznosti na postup dle § nařízení vlády č. Nově jsme získali stavební technické osvědčení a protokol o ověření shody typu výrobku na náš výrobek Tachovská břidla.


Více informací se dozvíte na adrese . Prohlašujeme na svou výlučnou odpovědnost, že vlastnosti výrobku splňují požadavky základních. Posouzení shody bylo provedeno dle § (certifikace výrobku) nařízení vlády č. V případě CPR i CPD jde o vlastní systémy prokazování shody , nikoliv. Protokol vydala Centrální laborator-.


Popis výrobku: Dřevěná okna a balkónové dveře jsou určeny pro použití do obytných i průmyslových budov, na které se nevztahují požadavky na požární . STŘEŠNÍ OKNA A VÝLEZY. ECOLOR PRIM vodouředitelná základová barva na kov. Na výrobku umístěno označení CE.


Protokol o shodě

Ve smyslu ustanovení § zákona č. Sb, ve znění pozdějších předpisů. Shodu posuzoval Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky