pondělí 7. prosince 2015

Spárovka smrk

Spárovka smrk

P-RONIC - specialista na spárovky , smrková spárovka. Spárovky smrkové dodáváme v průběžné variantě. Nabízíme vysoce kvalitní spárovky za vynikající ceny.


Průběžné i cinkované spárovky, široká škála rozměrů. SPÁROVKOVÉ DESKY – SMRK. Smrkové spárovkové desky se vyrábějí pouze z tuzemského řeziva.


Převážně je vyráběna spárovka tzv. SMRK - Zlín, Ostrožská nová Ves, Tomáš Staša. Madaj vyrábí a dodává jen tu nejkvalitnější smrkovou a borovicovou spárovku výhradně ze skandinávského dřeva. Hledáte smrk sparovka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . A - barevně sladěná, povoleny zdravé zarostlé suky, omezeně výspravy větvovými suky a . Dopravu zajistíme nebo vyzvedněte zdarma na našich prodejnách. Novinka v sortimentu!


Minimální množství odběru: ks - z důvodu možného poškození při přepravě. Kč, skladem, přidat do . Jsme výrobci smrkové nábytkářské spárovky. Hlavním produktem firmy je spárovka smrková.


Uvedená cena je za 1ks. Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji. Používají se při výrobě nábytku, schodišť a dalších interiérových . Jsou vhodné pro výrobu schodišť, nábytku, pracovních ploch atd.


Spárovka smrk

Vyrobíme vám kvalitní spárovku ze smrku v provedení FIX nebo CINK, kterou vám dále obrousíme přímo na míru. Při ošetření zátěžovým lakem je smrková spárovka vhodná i na podstupně schodů. Dům a zahrada - Sparovka smrk bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro střední vrstvy se používá převážně smrk , borovice, abachi, topol a limba, pro uzavírací dýhy je to buk, limba, abachi, smrk a olše.


Smrk ztepilý (Picea abies) Smrk ztepilý je statný stálezelený jehličnatý strom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky