pátek 6. listopadu 2015

Sokrates lazura

Sokrates lazura

Vyznačuje se vysokou průzračností s možností polotransparentnosti až . Nátěr se vyznačuje výborným barevným . UV filter na ochranu dreva a samotnej lazúry. Lazúra je termoplastická a zesíťující. Je určená prednostne na nátery okien, . Obsahuje standardně . Středněvrstvá lazura alkydová určena k nátěrům dřeva pro venkovní a vnitřní prostředí. Je vyrobena na bázi hybridního alkydu.


Sokrates lazura

Penetruje dřevěný podklad . Jedná se o moderní typ nátěrové hmoty, která se ředí vodou. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Můžete ho ale použít i venku kvůli jehoodolnosti proti popraskání, . SOKRATES SILNOVRSTVÁ AKRYLÁTOVÁ LAZURA Vrchní transparentní lazura určená k profesionálním venkovním a vnitřním nátěrům dřeva. SOKRATES lazura silnovrstvá, odolnost proti odlupování a praskání na hranách, světlostálá s dlouhou životností.


Barvy Framar - zákazníky ověřená odborná . Lazura slabovrstvá na dřevo. Specifikace Produktu: Minimální teplota pro aplikaci: °C Zasychání: pro manipulaci odh, další nátěr po hod. Dubové a akátové podklady.


Sokrates lazura

Olejová ochranná lazura SOKRATES je určena k nátěrům dřeva pro venkovní prostředí. Polotransparentní a kryvé provedení je vhodné k opravným nátěrům, . Sokrates lazura je zesíťující, silnovrstvá, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky