čtvrtek 19. listopadu 2015

Koberec fortesse

Koberec fortesse

Zátěžový koberec Fortesse SDE s podložkou rubu AB od firmy Balta v šíři role m. Záťažový koberec Fortesse SDE od firmy Balta v šírke rolky m. ITC Fortesse SDE New 2šedý metráž. CUT PILE z kvalitného polyamidivého vlákna IMPREL PA6. Oblíbený zátěžový koberec vhodný do kancelářských a reprezentativních prostorů. Nejúspěšnější zátěžový koberec u nás značky Fortesse nabízíme do všech komerčních prostor již mnoho let v kolekci ITC Contract (nyní Arc Edition) a vybrané . Objektový koberec FORTESSE SDE NEW dekor 197.


Koberec fortesse

Podklad AB, střižená smyčka. Pokládka koberce Fortesse SDE New 1za bezkonkurenční cenu! Fortesse je střižený zátěžový koberec a se svou třídou zátěže vhodný zejména do komerčních prostor s trvalým normálním používáním. Velice kvalitní a luxusní zátěžový koberec , ktery se hodí například do kanceláří, jednacích místností apod.


Koberec je vyrobený . Reprezentatívny koberec FORTESSE typu velúr, vhodný do pracovní, riaditelní a iných reprezentatívnych miestností. Je určený do komerčných priestorov s . Materiál: 1 Polyamid. Kompletní sortiment koberců značky B-Line naleznete v síti prodejen po celé ČR. Střižený koberec - Fortesse SDE New 177.


Koberec fortesse

Výrobce: ITC Šíře: m. Převážně za to vděčí své odolnost vůči . Nádherná tmavě modrá barva doplněná jednoduchým vzorem tomuto koberci dodává šmrnc. Podrobný popis produktu. Hotelový koberec Fortesse. Podlahu vám dovezeme a položíme. Aktuálně máme akční ceny pokládky . Luxusní zátěžový koberec vhodný do kancelářských a reprezentativních prostor.


Užitná třída (zátěž), 32. Vhodné pro podlahové topení, ano. Kolekce: Fortesse SDE New. Starou dlažbu mnohokrát nemusíte demontovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky