pondělí 30. listopadu 2015

Jutafol n

Jutafol n

Fólie je určena pro vytvoření vysoceparotěsné vrstvy na vnitřní straně tepelných izolací. Parotesná vrstva výrazne. Vyrábí se v čiré barvě.


Jutafol n

JUTAFOL N zabraňuje pronikání vodních par . Vaše hodnotenie: Dodanie do dní. This statement is substantiated by . Jutafol N zabraňuje . PE pārklājums pasargā. Výrobky značky: JUTA. Fólie určená jako parobrzdící vrstva na vnitřní straně . Antragsteller: JUTA a. Ausstellungsdatu27. SKLADEM, odběr již od jednoho balení.


JUFOL N 1SPECIAL je třívrstvá středně účinná parozábrana s výztužnou mřížkou, se sníženou hořlavostí. Minimální objednané. Stavebniny MPL Trading vám dodají parotěsné folie za přijatelnou cenu. Nosnou částí je PE mřížka zajišťující požadovanou pevnost fólie, horní a spodní vrstva polyethylenové fólie. Vysoce parotěsná fólie s reflexní hliníkovou vrstvou určená k ochraně tepelných izolací.


Balení 75m dodává se pouze celé balení. Jednotlivé pásy fólie a veškerá délková napojení je nutné slepit. Hledáte jutafol n 1standard? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Apkure Siltās grīdas Plēves siltajām . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Rozměr role: x m = m 2. K fólii nabízíme doplňkový sortiment od . Reflexná parozábranná fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie vysokoparotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií. Prodej pouze po celých baleních. Kliknite pre zväčšenie. VYHLÁSENIE O PARAMETROCH.


Jutafol n

Používa sa ako parozábrana do vnútornej časti stien alebo ako . Nekontaktní difúzní fólie - hořlavá, vhodná pro větrané šikmé střešní systémy. Fólia s reflexnou hliníkovou vrstvou. Používá se jako pojistná podstřešní fólie k ochraně podkrovních prostorů před . Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro . Megakadályozza a pára nagymértékű . Extrémne vysoká parotesná schopnosť.


Odráža späť teplo, minimalizuje tepelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky