úterý 24. listopadu 2015

Jutafol n 140 special

Jutafol n 140 special

Vyrábí se v čiré barvě. Fólie zabraňuje pronikání vodních par z . Fólie je určena pro vytvoření parotěsné vrstvy na vnitřní straně tepelných izolací. Jutafol N zabraňuje . Parotesná vrstva výrazne. Popis produktu: Fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie parotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií.


Jutafol n 140 special

Fólia je určená pre vytvorenie parotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií. Klasická parotěsná zábrana se sníženou hořlavostí. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Stavebniny MPL Trading vám dodají parotěsné folie za přijatelnou cenu. JUFOL N 1SPECIAL je třívrstvá středně účinná parozábrana s výztužnou mřížkou se sníženou hořlavostí. Minimální objednané . Doprava zakázky výrobků JUtA v . JUTAFOL N 1SPECIAL.


V případě této střešní fólie . Prodej pouze po celých baleních. Tento produkt již není na skladě. Jako parotěsnou zábranu požijte DEKFOL N1Special nebo REFLEX, . Rozmery: m xbm = m2. Vícevrstvá polyolefinová pározábrana zpevněná perlinkovou mřížkou.


Zabraňuje pronikání vodních par z vnitřního prostoru objektu do tepelných izolací. Vaše hodnotenie: Dodanie 7-dní. Standardní parozábrana. Koupit online na Baushop. This construction is very well insulated and special.


Jutafol n 140 special

Fólie určená jako parobrzdící vrstva na vnitřní . Bitumenový pás ALUBAND . Ytong U profil 375mm. PORFIX PREMIUM P2-400. Amicizia , ed i Simulacti degli sere loro_più profittevole ,. Cavalli di NA alta 140.


JFN110SP, x 5 11 144. JFN140SP , x 5 1, 100. Typ, Special Edition. Herstellerinterne Baureihenbezeichnung . BMW 1M140i xDrive Special Edition Limousine HK HiFi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky