pátek 6. listopadu 2015

Kližka cena

Kližka cena

MAKRO - detailní informace, návody na přípravu, dostupnost dní v týdnu, recepty, akce, tipy ze sortimentu a aktuální ceny. Hovězí kližka 1kg - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Hovädzia kližka bez kosti. Kližka alebo močing je . Cena je platná při dodání do 16.


Další slevy hovězího maso na Kupi. Hovězí přední bez kosti - kližka za akční ceny. Zadní kližka je více libová a méně dělivá než kližka přední. Alternatívne ľudové názvy: lýtko, nožina , glejovka, kližka. Bližší specifikace: hovězí přední.


Poznámka: z mladých býků do měsíců. Skladování: při teplotě . Modifikátor variant cen. Prodejní cena 2Kč. Vepřová pečeně bez kosti.


Kližka cena

Hmotnost balíčku masa je v rozmezí 5- 9kg. Konečná cena bude upravena podle skutečné váhy masa při převzetí . Maso z přední a zadní nohy, které obsahuje kromě svalových celků hodně šlach a vaziva. V tlakáči rozehřejeme sádlo, kližku v něm necháme ze všech stran zatáhnout, osolíme, okořeníme, přidáme na céčka. Velmi dobré na guláš. Mäso je vákuovo balené.


Po delší tepelné úpravě však nabízí maso s výraznou chutí. Gurmet Hovězí zadní maso - kýta. Objednat po KG - objednáváte po kilogramu. BIO mäso z českej farmy Biofarma Sasov, Sasov Jihlava, Česká republika.


Uvedené ceny zboží při objednání nejsou konečné. Při dodání se mohou ceny z důvodu odlišné váhy výrobků mírně lišit. Nakupujte v obchode alebo online. Doručenie dní v týždni. Získajte Clubcard body za Váš nákup.


Katalogové číslo: 3Kategorie: . Libové maso prorostlé šlachami. MIX balík (váha –kg). Naší prioritou je čerstvost a kvalita.


Maso pro vás připravujeme ručně, vždy po objednání. Váha dané porce a stejně tak konečná cena se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky