úterý 17. září 2019

Srubové stavby

Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Více než 4realizovaných staveb v ČR. Domluvíme Vám osobní prohlídku v námi realizované stavbě srubu nebo roubenky. Dnes již tradiční srubové stavby z kulatinového masivu, známé také pod pojmem kanadské sruby, známe především z Kanady, USA, Nového Zélandu, Finska, . Energetické parametry rodinných srubových domů odpovídají ve standardu nízkoenergetické stavbě. Dřevěné konstrukce jsou vyráběny z certifikovaných . Reference z naší srubové tvorby.


Rodinné Sezónní Víkendové Zahradní Užitné Roubenky Skeletové sytémy Koty Termální sudy . Sruby jsou stavby se stěnami z masivní kulatiny, která je v rozích sroubená sedlovým spojem s typickými přesahy kmenů. Technologie výroby srubových domů . Trámy se vzájemně propojují, a tím vznikají stěny a stropy. Sruby, srubové stavby , sruby na klíč a další dřevěné stavby pro srubový dům a jeho zahradu.


Specializujeme se na dřevostavby - sruby a srubové stavby a roubenky. Zajistíme návrh moderní dřevostavby - srubu a roubenky, projekt dřevostavby, realizace, . Stavební firma OK PYRUS se specializuje na sruby a srubové stavby. Předností této rodinné firmy je profesionální přístup od návrhu moderního . Při pohledu na srubové dřevostavby si všimneme jasně zřetelného rozdílu oproti ostatním dřevostavbám. Srub se nesnaží nic zakrýt. Provádíme stavby celoročně obyvatelných srubových domů,rekreačních srubových chat,penzionů, restauračních . RODINNÁ FIRMA HANIŠ SRUBOVÉ DOMY SE ZABÝVÁ STAVBOU CELOMASIVNÍCH DŘEVĚNÝCH SRUBŮ Z RUČNĚ OPRACOVANÉ KULATINY.


Srubové stavby

Tento způsob konstrukce výrazně ovlivnil vývoj dřívější evropské . Bydlení ve srubovém domě zlepšuje každodenní život vám i vaší rodině. Atmosféra srubové stavby je relaxační a vaše osobní volby v průběhu jeho plánování . Nabízíme stavbu srub do milionu, srub do milionu, srub do jednoho milionu. Kanadské srub, srubové stavby , srubové domy, sruby, dřevostavby, srubové skelet, hruba stavba srubu. Kvalitní řemeslná práce. Dle Vašeho přání postavíme zahradní přístřešek, garážové stání, zahradní chatku, srubovou saunu,.


Výstavba moderních srubů je často omezována různými regulativy Archeologické skanzeny v ČR přitom jasně. Klademe maximální důraz při výběru použité kulatiny na srubové domy (zimní těžba dřeva). Srubové stavby z přírodní kulatiny.


Srubové stavby

Stavbu provádí zkušený tým pracovníků s mnohaletou praxí. Dopřejte si bydlení ve vlastním tradičním kanadském srubu. Vyrábíme dřevěné srubové domy, které nabízejí vynikající komfort bydlení po celý rok.


Vybrat si správné místo pro stavbu srubové stavby je poměrně složitá a komplikovaná věc. V případě domů ze dřeva rozhodně nikam nespěchejte a pozemek . V poslední době se u nás začínají prosazovat srubové stavby. Dřevěný srub není pouze chata určená k rekreačním účelům, jak si jej mnozí z nás představují, ale . Vyrábíme a montujeme sruby a srubové stavby (dřevěné rodinné domy), provádíme klempířské, štítové a střešní konstrukce, pokládáme plovoucí podlahy,. V současné době se srubové stavby začínají těšit velké přízni. Lidé si stále více uvědomují, jaké výhody přináší život v dřevěném domě.


Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě. Hlavní stavební materiál. Technická doporučení při volbě dodavatele srubové stavby.


Z hlediska typu konstrukce zastřešení lze pro srubové stavby navrhovat krovovou nebo vazníkovou soustavu s příhradovými vazníky, případně kombinaci obou . Roubenky, sruby a dřevostavby jaké jsou výhody srubového domu? Vítejte na úvodní stránce webu s nabídkou výstavby srubů a roubenek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky