čtvrtek 26. září 2019

Plexisklo opál

Plexisklo opál

Tento materiál v porovnání s klasickým plexi výrazně lépe rozptyluje světlo a . Speciální řady barevného plexi pak tvoří např. Plexisklo má 10x vyšší rázovou houževnatost . Opálového mléčného plexisklo využijete zejména pro signmaking, výrobu reklamy, ale také ve stavebnictví. Vytlačované plexisklo Marcryl FS. Nabízíme různé rozměrové varianty vytlačovaného plexiskla. Barevné varianty plexiskla čitá a barva opál.


Prodej plexiskel po. V katalogu nemáme podrobnější informace o plexisklo opal 4mm. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Maximální rozměr desky je 3x 2cm.


Extrudované plexisklo Plexiglas. XT označuje extrudované plexisklo , dodávané vo forme dosiek čírych. Mléčně opálová plná (plochá) deska z plexiskla (PMMA), síla mm.


Deska je svým vzhledem shodná se skleněnou tabulkou. Výraznou vlastností plných. Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo , polykarbonát, polykarbonátové zámkové desky, desky z plexiskla, . Lité hladké akrylátové plastové sklo „ plexisklo “ barvy opál určené k univerzálnímu využití v interiéru a exteriéru.


Tento typ „plexiskla“ se vyznačuje nízkým lomem . Odolností proti povětrnosti předčí plexisklo všechny běžné termoplasty. PLEXISKLO ČÍRE rozmery v hrúbkach: mm až mm. Popis: Difuzor pro závěsné svítidlo, materiál plexisklo , opál mat. Další specifikace : Použití: Difuzor pro závěsné svítidlo. Opálová (mléčně bílá) deska z plexiskla – síla mm.


LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy. Závěsné svítidlo Difuzor pro závěsné svítidlo, materiál plexisklo , opál mat. Materiály pro Vaši stavbu i kutilský projekt v nejvyšší kvalitě.


Nechte si poradit s výběrem. PMMA (plexi, plexisklo , akrylátové sklo, polymethylmethakrylát , organické sklo). CRYSTAL - extrudované plexisklo s vlastnostmi zpracování blízké litému plexi. Propustnost světla, čiré opál opál. Technologie extruze však vyžaduje výrobu velkých množství a proto je standardní sortiment extrudovaného Altuglasu omezen na desky čiré, mléčné ( opál ), . Zastupujeme výrobce plexiskla PLEXIGLAS, sortiment plexi: desky, trubky, tyče, lepidla, plexisklo čiré, opál , barevné, matné.


Plexisklo opál

Vlastnosti: dobrá odolnosť proti rázom možnosť ohýbania za studena . Olfa na tvrdé plexi plasty nebo pilou. Nelze řazat běžnými odlamovacími noži. Horní plexisklo pro solárium Hapro Opal - originál. Skladem U VÝROBCE, na objednávku, dodání do TÝDNŮ. Komôrkové plexisklo Plexiglas.


Farby : opál ( mliečna ), bronz( hnedá, dymová ) IQ relax = teploreflexné ( mliečna s perleťovým nádychom ), difúzny opál. Náhradní plexisklové sklo k modelům výstupních oken Luminexu CL, UNI a MAX. S námi je to sázka na jistotu, protože Bramac myslí na všechno!


Plexisklo opál

Možnosť priamo potláčať aj s použitím bielej farby, frézovať do rôznych tvarov alebo naň lepiť samolepiace fólie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky