středa 25. září 2019

Protipožární tmel

Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi akrylátové disperze. Charakteristika: Zadržuje . Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný elastický spoj se schopností zabránění prostupu kouře a . Chcete zvýšit požární odolnost vašeho objektu? Použijte naše protipožární tmely , které odolávají extrémním teplotám.


Protipožární tmel

Tmely proti ohni dodáváme do hodin! Univerzální protipožární jednosložkový tmel expandující pod vysokým tlakem, který se používá pro těsnění kabelových svazků a prostupů plastových potrubí. Bílý protipožární jednosložkový akrylový tmel určený pro interiéry. Je vhodný pro těsnění spár a používá se pro opravy měkkých ucpávek Intumex. Tmel protipožární zpevňující CP 611A 310ml HILTI.


Těsnění prostupů plastového potrubí skrz požárně dělící konstrukce. Oblast použití: Prostupy plastového . Po vytvrzení přetíratelný vhodnými protipožárními nátěry. Použitelný pro interiéry na zatmelení spár . Akrylový protipožární tmel. Den Braven Czech and Slovak a. Nullifire FS7je jednosložková, protipožární intumecentní těsnění hmota na grafitové bázi. Napěňující zvukotěsný tmel PFC Corofil Acoustic Intumescent Sealant je vhodný pro tmelení spojů a montážních průchodů v protipožárních zdech, přepážkách, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Protipožární tmel

V rámci systémů pasivní požární ochrany odolného prostupu a odolné požární ucpávky zabraňující . Hledáte Silikonový protipožární tmel 310ml bílý? U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Tmel je vhodný pro vnitřní použití v různých protipožárních konstrukcích.


Mezi typické oblasti použití patří spáry v požárně . Je na bázi MS-polymeru, nízkomodulový a vytvrzuje vzdušnou . Protipožární tmel a silikon Nullifire. Hybridní tmel je jediný dostupný protipožární hybridní tmel s použitím, jak na vertikální, tak i horizontální spáry. Dilatační schopnost , snadno přetíratelný.


V současnosti jediný protipožární tmel , který má deklarovanou protipožární odolnost až EI pro dřevo a všechny výrobky na bázi dřeva OSB, DT sololit,. Zboží je na skladě ve Valašském Meziříčí (aktualizováno každých hod) Zboží je . Katalog systémů požární ochrany. WB protipožární nástřik Strana Prostupy potrubí CP 601S silikonový protipožární tmel Strana CFS-S ACR protipožární. Při teplotách nad 200°C napěňuje a zabraňuje . Zabraňuje šíření ohně nad 1°C. Teroson MS 9FR - 5ml černý protipožární tmel.


Expanduje pod vysokým tlakem a je vhodný pro těsnění plastového potrubí v hořlavé izolaci do . Požární ucpávky se netýkají pouze novostaveb, ale i staveb v užívání kdykoliv, je- li v požárních úsecích proveden zásah. Bez utěsnění nových prostupů nemůže . FiGM je jednosložková emulze na bázi vody a akrylátu s obsahem grafitových částic, která slouží k utěsnění servisních . Vhodný pro interiérové protipožární aplikace, vyplňování prasklin v betonu a omítkách, spojovací spáry na porézních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky