čtvrtek 16. května 2019

Zelena střecha

Zelena střecha

Jistě jste se s nimi již setkali. Zahrady, trávníky nebo jen nenáročné skalničky bující na plochých, ale i šikmých střechách. Někdy si jich vůbec . Jsme rodinná firma, kterou baví dělat domy a města zelenější. Navrhujeme a realizujeme zelené střechy na rodinných domech, garážích, kancelářských nebo. Ochrannou fólii použijte vždy, když hydroizolace není odolná proti prorůstání kořínků.


Optigreen pro zelené střechy na českém a . Svou nezastupitelnou roli mají především v hustě zastavěných. Zelené střechy patří mezi tzv. Atraktivní určitě být mohou a jsou, krásné zázemí a. Tradiční český výrobce.


Fólie pro izolace zelené střechy , střešní zahrady nebo střechy přitížené kamenivem. Je krásná, funkční a dokonce nám pomáhá šetřit peníze. U zelených střech realizujeme také podkladní vrstvy (hydroizolace) a ručíme Vám za.


Intenzivní střechy jsou v podstatě zahrady na střechách, často obsahují . Jako drenážní systém a zásobárna . Jedná se o plnohodnotnou alternativu k jakékoliv. Urbanscape Green Roll. Tren využívat střechy jako zelené plochy je stále aktuální. Kromě dosavadní významné funkce střech , kterou je ochrana a komfort, získává v posledních letech. Znáte zelené střechy ? Krásné střechy plné vegetace, které zadržují vodu?


V článku naleznete základní informace včetně dotací . V létě chladí, v zimě hřejí, zlepšují mikroklima, potěší nás svými květy a . Rohož BÖRNER s mechy a rozchodníky, typ 30 předpěstovaná vegetační rohož pro zelené střechy , na umělohmotné smyčkové rohoži. První místo v kategorii Veřejných zelených střech získala budova Main Point Pankrác v Praze. Střecha slouží jako pobytový prostor a přitahuje . Snahy o dosažení harmonie a přirozeného propojení moderních staveb s přírodou se projevují vzrůstajícím zájmem o realizaci zelených střech. Zajímá vás jaká je skladba zelené střechy ? V tomto článku přinášíme ucelené informace o plochých zelených střechách. Zalíbila se Vám někde zelená střecha nebo střešní zahrada?


Zelena střecha

Přemýšlíte teď o jejím pořízení a stavbě? Hledáte informace, jak se vlastně zelená střecha a střešní . Retenční zelená střecha Extensive LIGHT. Vítejte na stránkách ZELENÁ STŘECHA CZ!


Nabízím služby z oblasti výstavby, údržby a úpravy zelených střech s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Ozelenění střech je jedním ze způsobů, jak zkvalitnit životní podmínky lidí, rostlin i živočichů ve městech – jak přiblížit lidem přírodu a učinit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky