pondělí 27. května 2019

Prodam srub

Prodam srub

Reality - PRODAM SRUB inzerce. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Prodam srub

Najděte co potřebujete ve Vaší . Rodinné domy, vily, chaty - srub , nabídky - prodám , prodej , inzerce. Srubový dům Modular . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů srub. Knihy a literatura 20. Projděte si inzeráty prodam srub na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Stručný popis nemovitosti: Malá roubená chalupa v obci Březová u Broumova na vlastním pozemku, okres Nácho v turisticky velmi atraktivní lokalitě blízko . Prodám srub z kulatiny průměru 18cm, rozměry 7m x 5m. V ceně srubu je rozebrání srubu, . Rádi byste bydleli stylově a hledáte nemovitost, která Vám pomůže propojit se s přírodou? Tak právě pro Vás je tento nádherný srub v Kanadském stylu určen. Semenec, Týn nad Vltavou, České Budějovice.


Malebný srub u řeky s rozsáhlým pozemkem. Zobrazit dalších 14 . Pro informace o cenách a kompletní nabídce produktů prosím. Prodáme rekreační objekt - hrubou stavbu kanadského srubu na vlastním pozemku - zahrada o výměře 1. Domluvíme Vám osobní prohlídku v námi realizované stavbě srubu nebo roubenky.


Na základě výhradního zastoupení majitele nabízíme k prodeji luxusní srub v Holčovicích v Jeseníkách. V kategorii Domy na prodej , Chaty, chalupy na inzertním serveru ANNONCE najdete inzeráty na prodej chat a chalup. Inzerují zde realitní společnosti i . Hledáte cenově přístupné sruby ? DREVODOM Rajec CZ se sídlem v Říčanech přichází na český trh jako mladší bratr slovenské společnosti DREVODOM Rajec. Na pozemek přivedená el.


Prodáno - Celoročně obyvatelný srub na samotě, uprostřed nádherné přírody. V docházkové vzdálenosti lesem (20min) se nachází . Byty, domy, pozemky, reality - prodej, pronájem. Inzerát byl již smazán inzerentem.


Nabízíme Vám podobné inzeráty z naší nabídky. Nabídka chat a chalup na prodej v regionu jižní Morava. Nové rekreační objekty, luxusní rekreační objekty a levné rekreační objekty na prodej. Dům je dispozičně řešen. Pokud hledáte relax v přírodě a jste manuálně zruční, pak je pro Vás určena nabídka přízemní dřevostavby rekreační chaty - srubu v . Prodám sruby ze sibiřské borovice celkem 130m Horní Jirčany, ihned k dispozici, velmi spěchá.


Zažijte klidnou dovolenou v Javorné na Šumavě v apartmánu horského srubu. Nechte se unést vůní dřeva, říčky Ostružné a květin rozlehlé zahrady s kouzelným . Tehov u Říčan - prodej zkolaudovaného srubu vhodného k celoročnímu bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky