pátek 10. května 2019

Střešní šablony

Střešní šablony

Cembrit - mimořádně působivý estetický vzhle hladký nebo rastrovaný. Střešní krytina od společnosti Cembrit a. Eternit se vyrábí už let. Skládaná vláknocementová střešní krytina Česká šablona je vhodná k pokrytí šikmých střech rodinných i obytných domů nebo jako materiál pro větrané fasády. Více informací o krytině. TŘEŠNÍ ŠABLONY se dodávají ve formátech x 1metr, x 2metry popř.


Dodávají se převážně z hliníku, nebo pozinku. Všechny informace jsou uvedeny v produktovém . Cembrit, vláknocementové krytiny, tašky, šablony , Český, výrobce. Vláknocementové střešní krytiny od českého výrobce Cembrit a. Plechová střešní krytina Quadro má elegantní matnou povrchovou úpravu. Práškově lakované plechové šablony jsou pokovené směsí zinku, hliníku a hořčíku.


Koncepce vysoce kvalitní plechové střešní. Rozměr šablony : 4× 4mm ± 1mm. Faseta překrytí: mm ± mm.


V ploše tato střešní krytina vytváří žebrovanou strukturu jednotlivých šablon. Originální plastová střešní krytina se vzhledem přírodní břidlice. Ideální pro Váš dům,.


Ukotvení šablon střešní krytiny je tříbodové. HLINÍKOVÁ ŠABLONA tl. BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY. VLÁKNOCEMENTOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY.


K dostání jsou maloformátové šablony , vypadající jako střešní taška, přes . Krytina tvarem připomíná historické azbesto-cementové střešní šablony a proto je dobrou volbou pro rekonstrukce takovýchto budov a to při zachování původní . Tradiční střecha s tradiční Českou šablonou. Na paletě je uloženo 2nebo 3střešních . RHEINZINK- malých šablon. Na rozdíl od desek nebo šindelů s podobným . Ať již se jedná o zámek, školu, kostel, bytový dům nebo chalupu, tradiční krytinou pro řadu historických staveb v Čechách je střešní šablona. Hledáte informace o střešních šablonách?


Potřebujete pomoci se střešními šablonami? Návody, tipy, rady a doporučené postupy odborníků zde. Zájemci, prosím, volejte na telefon. Quartet - lehká, plastová šablona , je tradiční a elegantní plochá střešní krytina s jemně rastrovaným povrchem, vhodná i na obnovu střech se . Tři nabízené rozměrové řady krytiny jsou zárukou toho, že lze pokrýt každý rozměr i tvar střešního pláště vysoce estetickým způsobem. Decra ponúka široký sortiment farieb, povrchov a profilov plechovej strešnej krytiny.


Střešní šablony

Ponuka ponúkaných profilov. Klempířské prvky, plechy na míru, střešní šablony a venkovní parapety Alu přírodní. Odstraňování eternitových střešních krytin.


Je vhodná jak pro novostavby, tak rekonstrukce rodinných domů, rekreačních objektů . Moderní materiál pro moderní alternativní střechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky