úterý 21. května 2019

Tekutá izolace proti vodě

Tekutá lepenka je trvale pružná dvousložková hydroizolační těsnicí hmota,. Doručíme Vám produkt. Odolná chlorované vodě. Použitelné pro interiér a. Asfaltový penetrační lak je elastický bitumenový nátěr odolný proti vodě , slabým kyselinám a zásadám, . Kromě izolačních fólií na bázi měkčeného PVC nebo asfaltových pásů jsou na izolování proti prosakující a tlakové vodě či radonu vhodné i . Tekuté lepenky v Baushopu koupíte za skvělé ceny. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou. Pružná hydroizolační stěrka s výbornými mechanickými a chemickými vlastnostmi. Je vhodná hlavně pro použití v. Hydroizolační tekutá lepenka - Sikalastic-152. Chcete se dozvědět více?


Náš voděodolný nátěr je určený pro vlhké místnosti, jako jsou sprchy a koupelny. Vyřešte hydroizolaci s výrobky Knauf. Jde o dvousložkový, trvale pružný, hydroizolační nátěr, na bázi disperze a směsi modifikovaných přísad s cementem.


Tekutá izolace proti vodě

Po vytvrzení vytváří hydroizolační . Plošné hydroizolační nátěry základů staveb, základových desek, stěn sklepů, nátěry balkonů, teras, garáží, koupelen a sprchových koutů proti povrchové vodě. Vhodná pro izolace sklepních prostor, opěrných zdí. Jedno balení obsahuje sypkou a tekutou složku. Pro zvýšení účinnosti tekuté. Potřebnou hydroizolační stěrku si jednoduše objednejte u nás a ušetřte si tak čas hledáním.


Tekutá hydroizolace do koupelny, prádelny nebo pro exteriér. Dvoukomponentní cementová elastická membrána k vodotěsnému ošetření betonových podkladů proti tlakové vodě. FAST AQUA je jednosložková tekutá hmota určená pro izolaci podkladů proti vlhkosti. FAST AQUADUO je určena pro elastické izolace proti vlhku a vodě na.


Tekutá izolace proti vodě

DEN BRAVEN asfaltový izolační lak DK-ATN. Již hotová jednosložková, polotekutá hmota na bázi polymerové disperze. Lepenka tekutá koupelna Den Braven 5kg. Po zaschnutí hmoty se vytvoří vysoce . Tloušťka pro izolaci proti zemní vlhkosti a povrchové vodě je min.


Určena na hydroizolace pod obklady a . Sanace a hydroizolace. Trvale odolává tlakové vodě , povětrnostním vlivům a mrazům, také vzlínání chloridů . V případě tekuté lepenky 2K Den Braven se jedná o dvousložkový, trvale pružný, hydroizolační nátěr, na bázi disperze a směsi modifikovaných přísad s . Prostředky vhodné pro hydroizolaci základů a zdiva stávajících . Obsahuje najemno mleté, vodou ředitelné asfalty obohacené o plastifikátory, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky