úterý 26. března 2019

Truhlářské ztužidlo

Truhlářské ztužidlo

Jedná se o klasická truhlářská ztužidla s dlouholetou tradicí výroby. Rozměr udává maximální velikost kusu který lze upnout. Truhlářská ztužidla , šroubové a rychloupínací svěrky pro dílnu, výrobu nebo montáže. Vždycky je třeba něco upnout, přidržet, sepnout či sevřít. S tím vám pomůžou různé ruční svěrky a ztužidla.


Truhlářské ztužidlo

Vysoce kvalitní svěrka české výroby. Nabízíme profesionální masivní svěrky, které mají velkou škálu využití pro truhláře , kovovýrobu, svařování, stavbu apod. Základem každé truhlářské svěrky jsou . Tr 18xo délce mm - výkyvná opěrka… Stolařská svěrka MK 0- 500x1mm. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Ocelové truhlářské ztužidlo , 1x mm, TZ150. Odstranit tento produkt z oblíbených . Truhlářské ztužidlo 300mm - Vemi kvalitní truhlářské ztužidlo robusní konstruce pro profesionální použití.


Masivní truhlářské ztužidlo , pro profesionální použití, pro upevnění, sevření a stažení různých druhů materiálů pro další zpracování - lepení, svařov. Profesionální truhlářské ztužidlo robustní konstrukce, které dokáže vyvinout velkou stahovací sílů bez známek deformace. Ideální k použití v truhlářské v dílně. Kód zboží, Název zboží, Cena, Počet ks.


Truhlářské ztužidlo

Skladem u dodavateleza dva dny k odběru. KLASIKA V NOVÉM FUNKČNÍM DESIGNU. V této podkategorii se nachází produktů. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Kvalitní ruční nářadí a zahradní nářadí. Prodej ochranných pomůcek. Velký výběr brusných kotoučů. Klasické ocelové truhlářské ztužidlo , pro silný přítlak. Ztužidlo je schváleno SZÚ Jablonec nad Nisou.


Je možné objednat jiné délky . K dostání kompletně náhradní díly na stužidla. Vyrobeno z pásoviny 40xmm . Aby se mohly obě části při klížení k sobě stáhnout, naklíží se na vnější strany zkosené špalíky, za které se uchytí ztužidlo , takže tlak působí ve směru šipek, . Jak ochráníte povrch dřeva při upínání do ztužidel ? Hoblice je nejdůležitějším pomocným prostředkem truhlářů pro pevné přidržování a slepování jednotlivých. Pokud k přenesení potřebné síly na plochu nepostačí ztužidla , budete muset.


Položek na stránku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky