čtvrtek 21. března 2019

Stavební stojky prodej

Stavební stojky prodej

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Na pronajem mam i haki lešení a Stavebni stojky. Salovaci stojka stojky na prodej od 330kc. Taky mam na prodej bednici desky t. Půjčovna stropní podpěry, stavební stojky a bednící trámce a nosníky pro montáže skládaných stropů, pronájem, prodej , David Klenc - Plzeň - jih - Klatovy.


Stavební stojky prodej

Pronájem a prodej kovových nastavitelných stropních podpěr a stavebních stojek pro montáž stropů. Prodáváme a půjčujeme stavební stojky , shozy na suť, překližky, bednící desky, stavební kozy a další potřeby na stavbu. Prodáváme lešení, šalovací stojky , stavební stroje, a nájezdové rampy. Podpěry stropní - stojky výsuvné- PERI. Projděte si inzeráty stavebni stojky prodej na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. EAP mají široké využití - podpírání konstrukcí stropů, podpírání bednění stavebních otvorů apod. Specializovaný prodej stavebního . Půjčovna a prodej pažení, bednění, vysokotlaké čistící techniky, stavební chemie, ad. Dobrý den, prodáváme kvalitní italské stavební stojky podpěry v rozměrech od 0m do 3. STAVEBNÍ CENTRUM Group s. Dále nabízíme k prodeji NOVÉ křížové hlavy za cenu 1Kč za 1ks. Název, Doba pronájmu, Půjčovné, Záloha.


Naše firma kromě prodeje řeziva a dřeva také půjčuje stavební stojky. Stavba a její vybavení od tohoto prodejce. Na veškerý prodej je vystavena faktura.


Systémové bednění, prodej bednění, nosníky, stojky , bednící desky, stěnové. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Základní určení je pro podpírání konstrukcí stropů, podpírání bednění stavebních otvorů apod. SIGNUM stavební stroje s. Lešení, stavební stojky , shozy na suť. Ramirent je specialista v pronájmu zařízení pro práce ve výškách, které jsou nevyhnutelné při realizaci stavebních i . Nabízíme pozinkované a lakované stavební stojky v různých délkách a nosnostech.


Dodáváme i celou řadu příslušenství jako například trojnožky pro. Prodej stavební techniky v Příbrami a. Zabýváme se prodejem a pronájmem stavební techniky a stavební mechanizace - bagry, minibagry, minirypadla, manipulátory, stojky , shozy, lešení. Nabízíme k prodeji použité stropní stojky velikost výška 2m-6m zatížení 25- 2tuny.


Cena za kus 55-Kč bez DPH Počet kusů 280. Stavební podpěry lze použít jako součást stavebního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky