pátek 22. března 2019

Cena meliru

ArtPlex – ochrana vlasů při barvení a melírování. Milé klientky, tímto oficiálně prohlašujeme, že Salón Lussiett se st. V průběhu příštího týdne bude na stránkách salónu adresa, ale už teď víme, . Dnes ušetříte 5Kč díky slevě.


Cena meliru

Cena je součtem cen obou služeb. Dobrý den,pokud chcete stále být u melíru ,bohužel jiná varianta není než jen melírovat vršek a boky nechat hnědé pokud by jste i namelírovala boky,vždy tam. Kadeřnictví - LÓRÉAL. Komplet střih - krátké, 5Kč. Ošetřování: Složení: bavlna, elastan.


Teplákovina Minnie na melíru. Loreal Paris Elseve Color Vive pro vlasy barvené nebo po melíru balzám sprej 2ml. Ušetříte Kč (). Elastický úplet Džusy na světle šedém melíru , složení bavlna, elastan gramáž 215gr šíře 170cm cena za 1m 17- . Konečná cena Kč s DPH. Minimální odběr cm.


Při zadání více kusů bude ustřiženo v celku. Tento ceník je opravdu velmi orientační, neboť výsledná cena je dána mnoha faktory (barvení, melírů a případného tónování), které obecně . Pri farbení je v cene vždy započítaná tuba farby. Pracuje s Londou, chodím co - měsíce, dlouhé vlasy do půl za . Akční cena s DPH: Kč. Dostupnost: Produkt je skladem. V ceně je započítané odbarvování s Olaplexem, následné barvení, foukání a styling.


Pro ochranu vlasů v průběhu barvení, odbarvení i melírování je možné do směsi přimíchat speciální složky. Za tyto služby se k ceně připočítává 1- 3Kč dle . Bežná cena , 3€. Ale jak silný vyvíječ k ní vybrat?


Cena meliru

Barvu na vlasy už máte. S naším návodem si vyberete správnou sílu vyvíječe, se kterou dosáhnete své . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Chrání vlasy zevnitř při chemických úkonech.


Přidává se do barev, přelivů, melíru i headlines. V ceně služby je zahrnuto mytí, regenerace a veškerý. Jak dosáhnout nejrůznějšími technikami melíru toho nejlepšího, nejzajímavějšího a nepřirozenějšího efektu?


Naučíte se, jak klást fólie a. Nabídka a ceník, s DPH. Vzniká tak přirozené zesvětlění bez viditelné hrany jako tomu bývá u melíru. Klientka si po zesvětlení vybírá. Dámský střih s foukáním.


Puntíky na fuchsiovém melíru , SKLAD. CENA bez DPH: 22Kč (EUR).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky