pátek 22. března 2019

Stk brno cena

Opakovaná technická prohlídka, 53– Kč. STK Brno - největší STK v Brně. Stanice technické kontroly ve městě Brno. Srovnání cen STK a emisí na stanicích v okolí města Brno.


Stk brno cena

Technické prohlídky vozidel. V souladu se zákonem č. Jednostopá a tříkolová motorová vozidla s celkovou hmotností do 1. LA, LC a LB moped) a přípojných vozidel k nim, 64-. Jedna z největších STK v Brně . Přijmeme technika STK a technika kontroly emisí. Ceny jsou uvedeny vč. Nabízí kompletní služby stanice technické kontroly.


Cena 8Kč včetně DPH k standartním poplatkům za daný úkol. Reviews Zkušenost-nezkušenost. Telefonát zda se zítra mohu dostavit na . Připravíme vaše vozidlo na STK. Rychlé vyřízení a výhodná cena. Odstraníme technické nedostatky, které by . Ověřování původu cizích vozidel v . Hledáte nejlepší STK pro město Brno ? Právě proto vám doporučujeme, abyste si našli pár minut a. Cena prohlídky před STK zahrnuje prohlídku zaměřenou na kontrolu částí vozidla podléhajících kontrole na STK a předvedení vozu technikem na stanici STK a . Nabídka služeb stanice technické kontroly pro osobní automobily a traktory.


Stk brno cena

Než vyjedete na silnici či k nám na STK Šumperk,. Emise měříme v našem areálu STK Šumperk a to pro osobní a nákladní. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení AZ SERVIS STK , s. Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových stránkách společností. Provozujeme STK a měření emisí.


V našem areálu je možné dále využít mycí centrum a bistro s drive-in. Zastavte se a nebo jenom přibrzděte! Převod vozidel starších 30-ti let. Pro majitele vozidel starších 30ti let ve spolupráci s Veteran Car Clubem Třebíč nabízíme vyhotovení dokladu o uznání testování . STK Detecha provádí technické kontroly, měření emisí, evidenční kontroly a spoustu dalších služeb s tím spojené.


Stk brno cena

Na STK přituhuje, není to jen zpřísňováním jednotlivých předpisů, stále častěji se. Mapa a popis trasy, poplatky a ceny pohonných hmot na jednom místě. Vynález studenta z Brna odhalí auto v protisměru a varuje ostatní. Zajistíme za Vás prověrku Vašeho vozu na STK.


SEVISNÍ PRÁCE, Cena vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky