pondělí 18. září 2017

Skelná vata 200mm

Skelná vata 200mm

Výrobky značky: ISOVER. Univerzální deska z minerální plsti. Je dodávaná ve formě rolí. Je určena především do rámových konstrukcí, šikmých střech a obvodových plášťů roštových konstrukcí dřevostaveb a montovaných ocelových staveb.


Skelná vata 200mm

Minerální vata, skelná vata : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika : 28. Třída reakce na oheň A1. Izolace vhodná zejména mezi krokve. Součinitel tepelné vodivosti 034.


Knauf skelná vata TI1tl. Dostupnost zboží: na skladě. Cena s DPH, 70- Kč . Skelná vata Isover Unirol Plus, tl. Isover Domo Plus je kvalitní skelná vata s velmi širokým spektrem použití a jejími hlavními přednostmi jsou velmi dobré tepelně izolační schopnosti, ekologická a . Používá se mezi krokve jako přilnavá plsť. Vyrábí se v tloušťkách 1až 2mm , š. Stropy a stropní podhledy , šikmé střechy, vnitřní stěny, vnější stěny.


Skelná vata 200mm

POUŽITÍ a VLASTNOSTI izolační vata : - lze zateplit objekt uvnitř i zvenčí od sklepa až po půdu. Izolační vata skelná Climowool 039. Vhodná do pokroví, do stropu.


Pouze celé balení či kusy. Hodnotili zákazníci, kteří zakoupili Isover Unirol - Plus 2mm. Vaše cena včetně DPH za bal. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky