čtvrtek 28. září 2017

Obrubník 1000x250x50

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obrubník betonový zahradní 1x 25 . Pryžový obrubník typu A - černá. Dostupnost, Na objednávku. Betonový zahradní obrubník. Styk obrubníků se provádí na pero a drážku.


Je vhodný pro ukončení ploch vytvořených z dlažeb. Plastový obrubník Guttagarden x 1cm. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Výrobky značky: CS-BETON. Usazujete obrubník na vaší zahradě? Poradíme vám jak na to.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hojně se využívá v zahradní architektuře . Inzerát byl odebran z. Zahradní obrubník kruhový. Technické změny a tiskové chyby vyhrazeny. Cena bez DPH: €. Schematické zobrazení. Neviditelný obrubník plastový je vhodný na zakončenie zatrávňovacích tvárnic alebo okrajov zámkovej dlažby. Ukončení oblouček, ne pero drážka.


Množstvo na palete: ks. Palisádový obrubník 6x28xcm. OBRUBNÍK CHODNÍKOVÝ rovný 25. Osadenie kolotoča do betónovej pätky, ks, 1. GELPO Zámková dlažba 200x165xzelená . Barevné provedení upřesní objednatel.


Obrubník 1000x250x50

Suchý betón na uloženie obrubníkov. Několik barevných provedení. Přejít na web dodavatele. Pod spoji vyryjte jamku a spoje usaďte do betonu.


Výhodou je, že se podle potřeby dají i zkrátit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky