úterý 26. září 2017

Plstění za sucha

Plstění za sucha

Vyrobíme si ozdůbky z vlny metodou suchého plstění. Na výrobu ozdob potřebujete vlnu na suché plstění , měkkou podložku, kovové formičky. K plstění za sucha potřebujeme tři důležité věci - silný molitan, ovčí vlnu a plstící jehlu. Základní návod na mokré i suché filcování a plstění. Suché plstění vyžaduje nákup speciální pomůcky - plstící jehly.


Tyto jehly mají drobné zářezy, díky kterým při průchodu rounem za ně zachycují a opakovaným. Princip suchého plstění jehlou je velmi jednoduchý. Při každém vpichu zoubky speciální jehly zachycují vlákna rouna a zatahují je dovnitř. Textil - praktické návody.


Plstění suchou jehlou. Návod na to, jak si sami můžete snadno vyrobit plstěnou kuličku. Z ní pak můžete vyrábět různé šperky - od náramků. Tuto techniku zvládnou i děti, vyrobte si netopýři na halloween. Chlapi trhají vrbové proutky a pletou karabáče.


V tom horším případě shánějí jalovec. Nevím jak u vás, ale u nás na Moravě bývají Velikonoce. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vyřízení vašich objednávek bude odloženo až na 22. Jehly na suché plstěné ve třech velikostech.


Olivové mýdlo na plstění Marseille balení 600g. Vyrobit plstěné předměty lze buď mokrou, nebo suchou metodou. Kurz pro dospělé,začátečníky.


Plstění za sucha

Naučíte se základy práce s vlnou, plstění , budete si moci vyzkoušet . Naušnice- plstění za sucha a háčkovaná prostírka. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Ruční suché plstění je moderní technologický postup zpracování ovčí vlny, který využívá šupinkové strukury vláken surové vlny, která se při tlaku , tření a . Akce Panenky - suché plstění. Materiálem bude barvené ovčí . Workshop zaměřený na umění plstění suchou jehlou a výrobu letadélek z lehkého balsového dřeva. Program je cílen na rodiny s dětmi a širokou veřejnost.


V kurzu si vytvoříte originální sadu šperků technikou suchého plstění. Nejprve si natrénujete práci s jehlou při výrobě kuličkových náušnic a poté se zdokonalíte . Ať už se dáte cestou mokrého nebo suchého plstění , počítejte s tím, že vás svět vlny a jeho nekonečné možnosti na výrobu prostorových hraček, broží, obrázků i. Pokud si chcete technikou suchého plstění vyrobit aplikaci, ptáčka, vílu či náušnice a jiné drobnosti, přijďte mezi nás. Ručně plstěné výrobky suchou cestou.


Dodává: Milena Šefčíková. Dnes ušetříte 3Kč díky slevě. A jsou to tentokrát suprové pomůcky na suché plstění od japonské firmy Clover.


Brož z vlněného rouna, kterou vytvoříte kombinací technik suchého a mokrého plstění , se bude hodit jako ozdoba na klopu zimního kabátu, . Vyzkoušíte suché plstění. Každý si vybere pro sebe nejpříjemnější techniku a. Jako díky za přátelskou výpomoc při odčervování kašlajících koz, jsem byla pozvaná na základní instruktáž suchého a mokrého plstění k paní Ivě Hanušové. Jarní květy – kurz mokrého a suchého plstění.


Místo konání: hrad Strakonice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky