čtvrtek 21. září 2017

Cihly za odvoz

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů cihly za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Daruji za odvoz stavební suť. Jde o cca dva až tři velké kontejnery. Prodám broušené cihly HELUZ. Cihly - cihly za odvoz , inzerce.


Cihly za odvoz

Nové cihly, palet. Cihla je pevná, tvrdá (směs cementu a dalších přísad), žádný… Cena: - Kč. Zdarma za odvoz z obce Nížkovice . Nabízíme cihly z bouračky za odvoz - lokalita Praha - Kobylisy.


Praha – Střešní pálené tašky Bobrovky z rekonstrukce střechy za odvoz, plocha střechy . Vstup šachtice DN 35 odtoky DN 250. K prodeji mam kusy těchto šachtic. Most, Most, Ústecký kraj. Pokud by měl někdo zájem o pálené cihly zdarma (až ks), může se ozvat co nejdříve, nejpozději do konce tohoto týdne na telefonní čísla . Stare palene cihly za odvoz ,cca 200ks plati do konce tydne,potom jdou do suti!


Cihly za odvoz

Nabízím staré pálené tašky a cihly za odvoz (cca ks). Můžou se někomu ještě hodit k zasypání díry nebo navážce u RD. Nevyhazujme to, co může někdo jiný využít. Ušetřeme sobě práci . Rádi vám za odvoz poskytneme cihly i návrhy, na vás bude již jen práce a umístění štítku s informací o AKCI CIHLA k cihlovým stavbám.


Odvoz možný kdykoli v odpoledních hodinách, v sobotu a neděli kdykoliv. Kontaktujte mne prosím pouze přes . Lokalita: Praha a okolí. Nikdy neposílejte peníze . Po předchozí zkušenosti nezamlouvam,kdo první přijde,jsou jeho. Za odvoz hliněné cihly ze starého domku Vyškov. Dobrý den, daruji ( za odvoz a rozebrání) cca mpřírodních nepálených . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Cihly za odvoz

Je nutné si je odvést a očistit doma. Poptávám staré cihly na zahradu. Marie Marie Střezimíř Region Krajina srdce. Není nad to si postavit vlastní dům nebo něco jiného. Je mnoho stavebních materiálů, ale cihla stále zůstane cihlo.


Poradím Vám jak získat cihly zdarma. Nabízím cihly za odvoz po zbourání prvorepublikových kůlen. Bouráte a hledáte využití pro stávající materiál?


Nebo naopak znáte někoho, kdo se potřebuje starých cihel zbavit a nabízí je jen za odvoz , tudíž přemýšlíte, jestli . Nabízím zdarma staré cihly , většina je v celku, některé rozlámané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky