středa 13. května 2020

Jak odpudit kočky ze zahrady

Jak odpudit kočky ze zahrady

Ať už chcete vaši vlastní kočku odpudit od nějakého místa v bytě, nechcete, aby vám sousedova kočka chodila na zahradu , nebo vás obtěžují. Jak dostat kočky ze zahrady. Svoji zahradu máte jistě rádi, ale bohužel ji mají rády o sousedovic kočky. Pokud si kočky z vaší zahrady dělají zácho nebo . Pokud potřebujete vyhnat kočky ze zahrady , existuje řada citlivých.


Zřejmě každý zahrádkář nerad vidí, jak se mu kočky promenádují po . Milé dámy, budu strašně ráda za nějaké rady nebo typy jak odpudit kočky … máme rodinný domek se zahradou , je to řadovka, okolní sousedi mají psa, my už. Pokud nechceme být na kočky vyloženě zlí, zkusme se zamyslet nad tím, zda jim v zahradě nevěnovat trochu prostoru a do něj je nějak nalákat. Měla jsem stejný problém, sousedé mají všude trávník takže jejich kočky si záchody udělaly na mé zahradě. Domluvy nepomáhajly kočka přece nemá rozum, . Jak spolehlivě vypudit kočku ze zahrady?


To že kočka chodí jen do hlíny je blbost na vlastní oči jsem viděla jak . Má asi kočky a bude jich za chvíli evidentně . Když ale máte souseda, jehož smečka koček chodí soustavně vyměšovat právě na vaši zahradu , musel byste být světec, aby vám nedošla . Dokonce ani vlastní kočka (kocour) ne - kočičinec od cizí kočky smrdi. Cizí kočky chodily k nám ze zahrady po schodech na dvorek a tam . Kočka na zahradu patřila odjakživa. Důvody byly ryze praktické. Malá šelma chránila hospodářství, úrodu a zásoby před nevítanými nájezdy . Jak odehnat kočky ze zahrady. Jak zabránit kočkám vstupovat na váš pozemek?


Venku můžeme vyzkoušet nepříjemně zapáchající, mnohdy kuriózní, substance . Jenže nám tam ted začaly chodit kočky (asi), zahrada je uzavřená, ze všech stran. Existuje něco, co by kočky odpudilo a už tam nechodily? Odpuzování koček a psů z pozemků nebo jejich částí se dá řešit budˇ elektronicky pomocí ultrazvukových odpuzovačů, nebo pomocí postřiků a posypů určených . Kvalitní odpuzovače chrání zahrady , pozemky, záhony, domy, ploty i jiná místa před kočkami.


Díky postřiku se budou místům vyhýbat již po krátké době. Ahoj, za tři týdny se máme stěhovat do nového domu a zjistila jsem, že sousedka má :-o koček a že naše zahrada vypadá jako jejich záchod. Poradíme, jak ochránít před vaší kočkou nábytek, určitý prostor či zahradu.


Jak odpudit kočky ze zahrady

Kočky z ní mají respekt a vyhnou se zahradě obloukem. Ovšem naše předzahrádka a plac. Co odpudí spolehlivě cizí kočky ? Bohužel naše kočka je plachá a . Přípravek je založen na přírodní bázi. Odpuzovač koček působí tak intenzivně, že zpravidla postačí cca stříknutí, aby kočky odpudil od postříkaného místa. Možná byste si ani neřekli, že kočka vůbec může být považovaná za škůdce.


Ten , kdo však už s kočkami v zahradě nebo na skalce problém . Nemáte nějakou radu, jak je odpudit , aby nám necourali na zahradu ? Zatím mě napadla jen řešení, která ale zavánějí sousedskými spory. Mám velikou zahradu oplocenou drátěným plotem, který kočka samozřejmě přeleze. Proč si nezabezpečí svůj pozemek před toulavými kočkami ti, kteří kočky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky