čtvrtek 27. února 2020

Odlitek nožičky

Odcisk Bobasa sádrová sada pro odlitek nožičky a ručičky modrá. Stříbrné osobní šperky z otisku nožičky nebo 3D odlitku. D odlitek nožičky a ručičky miminka - WAWA design. Barevný otisk nožičky.


Odlitek nožičky

Zde se dozvíte, jak vyrobit formu na odlitky nožiček. Materiál na výrobu formy pro sádrové odlitky rozmíchejte se studenou vodou v poměru g prášku na 210 . Sádrový odlitek miniaturních dlaní či chodidel vašich dětí je skvělou vzpomínkou na doby, kdy vaši potomci byli ještě malými miminky. Pravidelné akce a slevy na Sady na odlitky a otisky. Dětská sada pro snadné vytvoření otisku ručičky a nožičky miminka, zdravotně nezávadné, vhodné pro . Originální a kvalitní produkty 3D Memories pro zachycení a uchování neopakovatelných okamžiků v životě vašich. Hezký a kvalitní rámeček se sadou na vytvoření odlitku nožiček miminka.


Pomocí sady na otisk a odlitek vytvoříte krásnou památku a hezký dárek. Nožičky i ručičky novorozenců jsou fascinující - drobounké a . Máte s tím některá zkušenost? Originální a jedinečné osobní šperky z 3D odlitku nebo barevného otisku nožičky nebo ručičky dětí a miminek. D ODLITEK se stane nedocenitelnou nejen pro Vás, ale i pro prarodiče nebo samotné miminko.


Odlitek nožičky

Každý rodič zajisté prožívá narození svého potomka s . Rozhodla jsem se totiž, že uděláme otisky její ručičky a nožičky s fotkou. Našla jsem hmotu, která připomíná trochu svým složením plastelínu. Wawa Odlitek 3D odlévací sada s dvojrámečkem Pro námět obrázku na památku nemusíte chodit daleko.


Stačí se podívat na něžné ručičky a nožičky Vašeho . Sádrový odlitek nožičky či ručičky vašeho miminka v podobě roztomilého těžítka podle výrobce nepotěší pouze vás, ale také vaše blízké. Nesnažte se udělat odlitek tak, aby bylo okolo nožičky co nejmíň materiálu, raději přidejte, aby šla forma použít vícekrát. Po zatuhnutí hmoty jde . Přišlo to hned za tři dny tak natěšený, že to hned . Vyrobte si 3D otisk či odlitek ručičky nebo nožičky vašeho miminka. Zvěčněte první okamžiky jeho života v naší půvabné knížce či albu. Otisky nožiček a ručiček.


Zachyťte první měsíce . Tato 3D odlévací sada Vás jistě zaujme možností umístění fotografie vašeho děťátka do jednoho z rámečků. Díky tomu můžete mít i originální a krásnou . Následně otevřeme formu a vyndáme odlitek nožičky. Po vytvrdnutí natřeme přiloženou barvou nebo ji necháme čistě bílou.


Můžeme zasadit do rámečku. Dobrý den,chci udělat odlitek nožičky miminku. Perfektní dárek pro hrdé tatínky a šťastné prarodiče nebo jen vzpomínka na vaše batolátko, které roste tak rychle.


Odlitek nožičky

K otisknuté nožičce si můžete dopsat věnování, . Dárková sada pro vytvoření pamětního otisku ručičky nebo nožičky dítěte ve věku do tří. V našem fotoateliéru Vám v průběhu focení , například při kojení miminka vytvoříme otisky nožiček , ručiček, vyberete si rámeček , barevné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky