úterý 24. prosince 2019

Mexické kachličky

Představujeme ručně malované dekorační obklady z Mexika. Prohlédněte si naše barevné obklady a vyberty si ty nejhezčí. Každá kuchyňa a kúpeľňa sa môžu stať zrkadlom vašej osobnosti.


Všetky obklady, dlažby a doplnky . Niektoré sú typicky mexické , iné zase v sebe . Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující . Ručne maľované dlaždice s tradičnými mexickými motívmi. Vzpomeňte si na chvíle strávené v zahraničí nebo na dovolené. Zkuste ve vašem interiéru použít originální dlaždice nebo obklady, které vytvoří nápaditý vzor . Breton ji nazval Méxique, což znamená francouzsky Mexiko. Vidím stěny, na nichž se lesknou modro-bílé mexické kachličky.


Vychutnával si studené mexické kachličky opřené o břicho. Brumla k němu vzhlédl a zívl. Ty jsi ale hlídací pes,“ zamumlal Lang a vydal se k ložnici.


Architekti mají i tip, kam sáhnout. K módním záležitostem patří barevně výrazné španělské či mexické motivy, u nichž nechybí mayské a aztécké . Vzory, z nichž některé jsou typicky mexické , jiné zase v sobě nezapřou vlivy španělských conquistadorů či vlivy orientální, které s sebou Španělé do Mexika . Vybírejte z 2produktů v kategorii samolepky. S další kolekcí tentokrát zavítáme do exotických koutů Mexika. Es fehlt: mexické Samolepící tapety - imitace Kachličky a obkladačky - fototapety. Milovaná lokalita, neslovenská dobrota, farebná krásnota, ručná práca, totálne ľudský, kreatívny a individuálny prístup.


Mexické kachličky do každej rodiny! Prezrite si nástenku „ kachlicky “ používateľa Janette Du na Pintereste. Pozrite si ďalšie nápady na.


Směsice španělské evropské architektury a mexické domorodé kultury vedla. Pro kachličky jsou typické geometrické tvary a přirozené motivy . Historické městečko Puebla na úpatí sopky Popocatepetl. Přáním zákazníka bylo obložit zeď v kuchyni kolem již nainstalované kuchyňské linky. Hlavní dominantou měly být mexické. Las Adelitas to není, ti mají mexické i kachličky na záchodech, včetně majitele i obsluhy.


Grespania má okrem výrobných závodov v Španielsku aj pobočky v týchto krajinách: Francúzsko, Taliansko, Holandsko, Poľsko, Veľká Británia a Mexiko. Seznámíte se s tradicemi domorodců, výbornou mexickou kuchyní, tequilou…. Stavby zdobené ručně malovanými kachličkami , kostelů, trhy. S výjimkou jídelního stolu, což je vesele zbarvená příšernost s kachlíčky místo vrchní desky, kterou Priya a její matka zachránily ze zrušené mexické restaurace a . Mexiko má hory, ale i pouštní oblasti, aktivní sopky a hned dva oceány. Vyrábějí se tu veselé, bohatě zdobené barevné kachličky , ale i talíře, . Největší směs barev najdete na těch tuniských a mexických.


Specialista na Mexiko a Latinskou Ameriku s více než 20ti letou zkušeností. Saltillo je hlavní město mexického federálního státu Coahuila. Nejznámějším vývozním artiklem města jsou kachličky a pletené barevné šály, sarapes.


Odlet z Prahy do Mexiko City, transfer do centra města, ubytování v hotelu. Zbytek kachliček na obklad koupelny či kuchyně - b Zbytek kachliček na obklad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky