úterý 19. listopadu 2019

Napouštědlo na dřevo

Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu. Kdy je napouštědlo na dřevo nutné. Na prodejně často vidíme, že by zákazníci rádi vynechali. Impregnaci, když si koupí nové dřevo, aby ušetřili čas a peníze.


Je určeno pro preventivní ochranu opracovaných . Bezbarvé fungicidní a insekticidní napouštědlo slouží k napouštění dřeva pod vodou ředitelné i syntetické laky, lazury a krycí barvy. Zachová přirozenou kresbu. FORTEKRYL napouštědlo na dřevo velmi dobře proniká do dřeva, zvyšuje přilnavost dalších nátěrů, zabraňuje modrání dřeva a chrání jej před dřevokazným . Je vhodné především pro materiály z borového a tvrdého dřeva. Vodu odpuzující nátěr s ředidlem. Určený pro preventivní ochranu opracovaných.


Cena bez DPH ‎: ‎40Kč (1EUR) Cena vč. Použítí zejména pod lazury Herbol. Luxol Impregnace je impregnační nátěr neboli napouštědlo , které se vzhledem k fungicidním komponentům používá zejména v exteriéru pro ochranu dřeva. Sokrates Special napouštědlo na dřevo je vyrobeno na bázi hybridního alkydu, který se vyznačuje velmi dobrou penetrací dřeva.


Impregnační nátěr na ochranu dřeva proti hnilobě a modrání dřeva. Soudal ochranné napouštědlo na dřevo biosan - kapalný vysoce účinný koncentrovaný prostředek pro dlouhodobou ochranu dřeva proti houbám, plísním a . Napouštědla na dřevo. PENETRAČNÍ, HYDROFOBNÍ.


NAPOUŠTĚDLO NA DŘEVO. Nepraská a neloupe se. Chrání před pronikáním vody. Penetrace chrání dřevo před dřevozbarvujícími houbami, dřevokazným hmyzem, ukotvuje. Použití: je určen pro ochranu dřeva proti dřevozbarvujícím houbám a plísním, částečně i vlivům . Syntetické bezbarvé fungicidní napouštědlo na dřevo.


Napouštědlo na dřevo

Prevence proti dřevokaznému hmyzu, plísním a houbám. K napouštění dřeva a minerálních podkladů ve venkovním i vnitřním prostředí. Usnadňuje následný nátěr, zlepšuje přilnavost a trvanlivost celého nátěrového . Flügger WT Classic 2v, lazura a napouštědlo na dřevo v jednom (2vClassic). Lazura na dřevo a napouštědlo v jednom.


Příslušná určená použití látky nebo směsi a . Fungicidní a insekticidní přípravek. Základní napouštědlo na dřevo ZND. Dřevo je přírodní surovina, proto patří mezi jeho úhlavní nepřátele vlhkost, škodlivé organismy, změny teplot a také v neposlední řadě UV . Akryluretanový vodouředitelný lak na dřevo v interiéru. Oblast použití: FORTEKRYL napouštědlo velmi dobře proniká do dřeva , zvyšuje přilnavost dalších nátěrů, zabraňuje modrání dřeva a chrání jej před . Nabízíme v prodejně ve Velemíně ! Pomáhají ochránit dřevo proti dřevozbarvujícím houbám a plísním, proti vodě apod.


Napouštědlo na dřevo

Kapalný vysoce účinný koncentrovaný prostředek pro dlouhodobou ochranu dřeva proti houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu. V tomto článku naleznete informace o novém napouštědle Balakryl, které ochrání dřevo proti dřevokaznému hmyzu, plísním a houbám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky