úterý 22. října 2019

Mašle ze stuhy návod

Jak vyrobit ze stuhy mašli. Vyrábět vlastnoruční ozdobné mašle se vyplatí, využijete je totiž nejen na dárky v. Pro Giftisimo, dárkovou balicí službu, jsme vytvořili sérii videí, které měly sloužit jako tutoriály – jednoduché a. Pokud si z atlasových stuh nevyberete, můžete návod snadno použít na zlaté. Předcházející videonávod vám ukázal jak vyrobit větší mašle ze široké stuhy.


Pokud ale nemáte po ruce širokou stuhu, můžete si mašličku vyrobit podle tohoto. Platí zde pravidlo, že čím větší jsou rozteče špejlí, tím širší stuhy můžete použít a tím větší bude výsledná mašle. Přípravek můžete použít také na výrobu Prstovky.


Praktický video návod vám ukáže, jak se váží jednoduché mašle. Lze říci, že tato dekorační stuha je vlastně síťka spletená z jednotlivých rexorových vláken . Nachystejte stuhy , nitě, jehly a provázky a jdeme na to. Tato mašle je kouzelná tím, že vypadá náročně, a přitom vůbec není.


Mašle ze stuhy návod

Potřebujete si vyrobit jednoduchou mašli na dárek? Zde je návod jak rychle a jednoduše vyrobíte mašli. Ze stuhy vytvoříme oko. Na druhé straně učiníme totéž a pevně sevřeme uprostřed.


Na straně první smyčky vytvoříme další. Když už si dárek balíme sami, tak proč to neudělat kompletně, i včetně výroby vlastní mašle , podívejme se jak na to. Abychom balicí proces zjednodušili, ukážeme vám dnes návod na tři.


Nabíraná ozdobná mašle. Jenže je to každý rok stejné, že ? Volnými konci stuhy mašli převažte. Malé mašličky z tenkých stužek nejlépe vytvarujete pomocí obyčejné jídelní vidličky. Milé SaShenky, dnes vás naučím ako si môžete zo stuhy urobiť krásnu ružu. Návod je super :) len ja som totálne ľavá.


Super práve šijem šatičky pre malé dievčatko a plánujem tam . Ivory mašle je vyfocená,aby bylo vidět, že je rozdíl z jaké šíře si . Začnete tak, že stuhu preložíte a odmeriate podľa darčeka. Potom namotajte aspoň 6x okolo základnej vrstvy stuhy ďalšie tak, ako vidíte na videu. Teraz stuhu preložte na polovicu a. Video: Návod na výrobu ozdobnej mašle. Přiznám se, že když jsem si vyráběla vývazky na svatbu, tak jsem si říkala,.


V této fázi už je hotovo, pokud nechceš lepit další ozdobu do středu mašle. ZAČNEME TÍM ŽE ONEC STUHY PŘELOŽÍME SMĚREM K SOBĚ DO. Mašle Dior (Dior Bow, kdybyste hledali další verze a nápady na anglických webech) je moc krásný typ. Ano, dá se udělat i vázaná (skládáte ze stuhy jakousi zužující se harmoniku), ale hlavně se dá. Ja osobne rada kombinujem stuhy saténové a lurexové, na Vianoce sú.


V prípade, že Vám chýba materiál, v našom eshope nájdete všetko . Prozkoumejte nástěnku KANZASHI - lístky ze stuhy uživatele Taťána, kterou. Návod Na Kanzashi, Skřipce Do Vlasů, Mašle Do . Tieto vyrobené mašle sa dajú využiť na viazanie a zdobenie darčekov, ako doplnok do vlasov, na ozdobu. Většina lidí si myslí, že mašle a stuha je totéž. Mašle se dají ze stuhy vyrobit několika způsoby v . Stejně tak může mašle zdobit různé předměty- dárky, šaty, či nábytek.


Mašle ze stuhy návod

Důležité je ji položit ,,dnem nahoru” – to znamená, že stuha se bude dotýkat té strany. Následně na horní straně předmětu oba konce stuhy překřížíme tak, aby jeden z. A tak vznikly obyčejné mašličky ze dvou vrstev stuhy – jedné barevné a přes ní ještě průhledně bílé. A prostřední stuha už nebyla žádná – jako tady na fotce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky