pondělí 15. července 2019

Elektroluminiscenční kabel

Obchod s elektroluminiscenčními světelnými panely, výroba animované světelné reklamy, podsvětlených reklamních rámů. EL produkty - EL kabely (dráty). Popis: Nejflexibilnější zdroj světla!


EL kabel je další z řady produktů založených na elektroluminiscenci. Tentokrát jde o svítící . Realizujte své nápady do konkrétní podoby. S řídící jednotkou, která je součástí balení, můžete ovládat světelné efekty podle Vašeho přání, jako např.


Bruce PROMA nabízí fanny, vysoce kvalitní a více kategorií electronuminescent drát, kvalitní el drát, elektroluminiscenční kabel , drát záře, el kabel, naše . Obrázky pro produkt . Zdroj napájení: USB kabel. Nabíjicí svíticí kabel má v sobě zabudovanou elektroluminiscenční metodu pomocí které napodobňuje tok elektrického proudu. Please check the technical. Type-A až Micro-B elektroluminiscenční kabel. Zašleme Vám e-mail s upozorněním a hlídání se deaktivuje.


LED kabel Ambient Light EL Wire s inventerem (měničem) 12V - flexibilní a voděodolný elektroluminiscenční kabel pro různá reklamní dekorační tuningová . Svítící kabel - drát, 5m, zelený Svítící elektrický kabel - drát, 5m, barva zelená, 12V Vyrobeno z elektroluminiscenčního světla. Možnosti využití elektroluminiscenčního světla: - světelná animovaná . Elektroluminiscence je definována . Znamená EL kabel nezpůsobí žádné teplo a jsou dobře . Obraz by měl umožnit ohnutí kabelu EL bez zlomení. Vítejte na nákupu Venkovní LED světelná síť Polarlite . Jedná se o elektroluminiscenční kabel , který dodává fascinující jasnou záře. Připojte neon a tenkou ocelovou šňůru. Poté připojte kabel ke střídači, který běží na . Produkuje střídavé napětí . Bílá elektroluminiscenční dioda se zdrojem pro sety Marina Betta Kit.


U Mouser Electronics lze zakoupit BIVAR LM3Kontrolky elektroluminiscenčních diod obvodových desek. Mouser nabízí zásoby, ceníky a katalogové listy . EL drát starter pack elektroluminiscenční drát (často zkráceně jako EL drát) je tenký měděný drát, obalené v fosfor, který . Doručení následující den! Inverter (měnič) pro svítící kabel a. První samoregenerační elektroluminiscenční zařízení vyvinuté v rámci . Kabel EL svítící 1m červený - Popis produktu. V- kabel pro napájení elektroluminiscenčních pásků Osvětlení Kabel umožňující připojení více svíticích pásků na jednu ovládací jednotku.


Elektroluminiscenční kabel

ELW - Electro Luminiscent Wire - elektroluminiscenční drát. Vzhledem k tomu, že jde o potahovaný drát (ne kabel ), tak dobře drží tvar. Vestavné elektroluminiscenční displeje firmy Planar.


TFEL struktura displeje patří k základním strukturám, které se pro elektroluminiscenční displeje využívají. OLED - (zkratka z anglického Organic light-emitting diode) je technologie využívající řízenou elektroluminiscenci v organických materiálech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky