úterý 11. srpna 2015

Sklenářský tmel

Vysoce kvalitní klasický sklenářský kyt. Velmi snadno se nanáší a vyhlazuje, po vytvrzení se nedrolí ani nepraská. Používá se: - k utěsňování a upevňování tabulkových skel do dřevěných a kovových rámů.


Sklenářský tmel

DEN BRAVEN tmel sklenářský 500g béžový. Ať už jím chce provést výměnu rozbité okenní tabule nebo si zhotovit zahradní skleník, je nanejvýš důležité vědět, . Sklenářský tmel za život využije velká část lidí. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Jednosložkový tmel na bázi lněného oleje, anorganických pigmentů a plnidel v pojivu. Prodej sklenářského tmelu realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pro tmelení a spárování skleněných výplní v dřevěných a ocelových okenních rámech. To nejdůležitější je po této době sklenářský tmel přetřít barvou. Což redaktor uvádí jako možnost, ale přitom je to naprosto nezbytná podmínka, aby sklenářský.


Uniflex olejový sklenářský tmel pro opravu drobných nerovností. Tmel povrchově zasychá do hodin a je přetíratelný po dnech. K utěsnění, upevňování . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Je přetíratelný, po překrytí odolává povětrnosti, teplotám a UV záření. Jednosložková, nestékavá, snadno aplikovatelná disperze s pigmenty a plnivy, šedobéžové barvy (lněná fermež). Po vytvrzení přetíratelný běžnými barvami.


Sklo připevněte příponkami a do polodrážky zatlačte tmen sklenářským nožem a povrch tmelu uhlaďte. Tmelení skleněných výplní zahradních skleníků apod. Univerzální olejový tmel určený k upevňování a utěsňování tabulkových skel do dřevěných i kovových rámů.


Tmel vykazuje velmi dobrou přilnavost a roztažnost . Konzistence tixotropní pasta. Použití: Okna, dveře, skleněné výplně, nekřehne. Cena: Kg - Kč Kg - Kč Kg - 1Kč Kg - 2Kč Kg - 4Kč. Není vhodný k zasklívání . Verwendungsbeispiele. Vlastnosti ţ Snadno . Domů SORTIMENT Tmely, lepidla, ředidla Tmely a lepidla v kartuších SKLENÁŘSKÝ TMEL.


Sklenářský tmel

CHARAKTERISTIKA PRODUKTU velmi snadno se aplikuje dobrá přilnavost na dřevo, kovy a sklo rychle zasychá vhodný. Barvy Framar - zákazníky . Používá se na utěsnění a spárování skleněných výplní, oken a dveří. Tmel je po zaschnutí přetíratelný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky