pondělí 22. června 2015

Akátové kůly cena

Akátové kůly cena

Prodám akátové na ohrady, kulaté délka 160cm - průměr 7-8cm- 58Kč průměr 5- 6cm-. Nabízím akátové a smrkové kůly na ohrady délka 2m cena dohodou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ručně štípané akátové kůly tenších průměrů (od do 12cm), vhodné pro ruční. Vám i ve větších objemech za skvělé ceny. Zákazková výroba, vysoká odolnost proti větru a vlhkosti.


Jsou nejčastějším sortimentem vinic, ohra oplocení pozemků. Kompletní specifikace. V případě zájmu o jiné rozměry kůlů, nebo jiné provedení nás kontaktujte. Zpracováváme a prodáváme dubové kůly , které můžete využít zejména jako. Nabízíme vám úpravy akátové kulatiny včetně dodání materiálu.


Cena se může lišit dle . Akátové kůly jsou dodávány na paletách, zákazník musí zajistit vyložení . Taky jsem si koupila akátové kůly na ohradu pro kamerunky. Akaty jsem chtel, ale ta cena. Kůly mám 2m, štípané akátové se špicí, ale jsou různě silné. Také mám v plánu letos dávat štípané akátové kůly. Materiál běžně vozíme od firmy Kamír a ceny jsou stejné jako v katalogu,.


Akátové kůly cena

Stavba zimoviště nedaleko Kyjova je za námi! Plátek z akátového kmene vhodný jako podložka pod nádobí apod. Povrchová úprava v ceně. Dále nabízíme kůly akátové a dubové řezané , půlené a čtvrcené. Prodám řezané akátové kůly vhodné na ohrady délka 160cm, cena 80Kč za kus.


Dubové kůly - vhodné do vlhka ceny od 70Kč do 100kč. Rančérský plot akát Obj. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH, bez dopravy. Akátové dřevo je relativně málo známá a využívaná dřevina. Beskydech se s tím setkávám u lidí, kteří chovají ovce a poptávají akát na kůly.


Ohrada pro skot- akátové kůly s dvěma řadama drátu. Dřevěné kůly jsou určené k vyvazování stromů, stromků a zeleně v lesích, parcích, sadech a v. Vyrábíme dřevěné kůly ke stromům. DPH) elektrický ohradník – akátové kůly zatlučené do země a na. Cenová nabídka individuální – dle poptávky. Použitý materiál: akátové kůly , smrková prkna a hranoly, spojovací.


Kontaktní osoba : Mgr. Specifikace: štípané akátové kůly , lze nabídnout i štípané dubové kůly. Rozměry: délka minimálně 200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky