pátek 23. ledna 2015

Prodej písku ceník

Velmi příznivé ceny písku. Na vyžádání zašleme kompletní ceník s dalšími službami. Pošleme vám přehledný ceník vámi vybraného typu kameniva. U nás seženete písky , kačírky i kameniva v praktických polyethylenových kg pytlích za . Přehled a ceny služeb - dovoz materiálu - prodej písku , betonu a štěrku.


Prodej písku ceník

CENÍK KONTEJNEROVÉ DOPRAVY pro období od 1. Petr Kočí, Krista Kočová - prodej uhlí, písu, drtí, kačírků, nákladní automobilová doprava. Aktuální ceník písku , kameniva, zemních prací i dopravy z naší prodejny v Prostějově. Jednotky u cen jsou uvedeny v popisu. Písek 0–( tzv. zásypový ), 7–.


Kamenivo neprané, 12-. Kvalitní betonářský písek bez hlinitých příměsí. Vhodný zejména pro realizaci vysokopevnostních betonů, cementových potěrů a mazanin do exteriérů a interiérů . Ceny za prodej písku , drtě a kačírku naleznete v naší sekci ceníku.


Kromě odvozu odpadů, zahradnických prací apod. P svým klientům i nejrůznější stavební i . Kontejner 3-4m(cca.5t.) - suť (zemina, střešní krytina, beton) POUZE SUŤ ! Nabízíme prodej písku , štěrku a zeminy. Zajišťujeme zemní práce a autodopravu.


Na naší depónii si můžete zakoupit různé druhy písku , štěrku či zeminy. Zároveň se zde nachází i. Podívejte se na ceník , nebo nás kontaktujte a my Vám vypracujeme cenovou . Zde naleznete ceníky námi nabízených produktů, jimiž jsou písek , štěrk, štěrkopísek, kamenivo a štěrkodrť. Cenovou nabídku na nákladní autodopravu, zemní . Platba je možná pouze v hotovosti. V případě malého odběru materiálu např. Doprava a prodej písku.


Prodej písku ceník

Díky vlastní deponii vám nabízíme prodej štěrku, kamení, písku i zeminy. Zabýváme se těžbou štěrkopísku, jeho úpravou a prodejem a následně rekultivací. Ceníky jsou platné od 1. Prodej sypkých materiálů z deponie. Uhelné sklady Unikom nabízí také prodej různých druhů písku za výhodné ceny.


Prodáváme nebo přivezeme písek a ostatní kameniva. Dole uvádíme příkladný ceník , existuje velké množství typů tohoto kameniva, přivezeme a prodáme vám . Na této stránce naleznete aktuální ceníky smluvních cen kameniva na rok a VOP – všeobecné obchodní podmínky. Soubory jsou ve formátu PDF. Velkoobchodní a maloobchodní prodej písku a štěrku s možností dopravy.


Prodej písku ceník

Mulčovací kůra, písek , štěrk, kačírek autodoprava Vaníček - Příbram. Pískovna KOBRA Údlice, Chomutov nabízí výhodné ceny, kvalitní materiál a dopravu až na stavbu. Netříděný písek (surovina) Nučničky. Ke všem cenám uvedeným v ceníku se účtuje příslušná DPH podle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky